Web Analytics
More
    Reklāma

    TuneIn izveidojis pasaules radiostaciju karti

    Jaunākie raksti

    Tunein ir lietotne, kura piedāvā klausīties ļoti plašu skaitu radiostaciju no visas pasaules. Tagad serviss papildināts ar jaunu iespēju, kura kartē attēlos visu radiostaciju atrašanās vietu kartē.

    TuneIn Explorer serviss palaists par godu Pasaules radio dienai 13. februārī, un tas attēlos vairāk nekā 100 000 staciju ģeogrāfisko novietojumu kartē. Pagaidām šo informāciju var iegūt apmeklējot mājaslapu interneta pārlūkā datorā vai citā mobilajā ierīcē. Lai informācija būtu ērtāk uztverama, ir iespējams izmantot filtrus, kas ļauj izvēlēties stacijas žanru un valodu. Tāpat būs iespējams izmantot rakstisko meklētāju.

    Reklāma

    Varbūt radio vairs nav tik populārs kā pirms vairākiem gadiem, tomēr TuneIn ir tā lietotne, kura ļauj gan Apple HomePod, gan Google Home viedajiem skaļruņiem atskaņot dažādas raidstacijas. Vienkārši nepieciešams ar balsi nosaukt stacijas nosaukumu vai konkrētos vilņus, un viedierīces mēģinās tos atrast ar TuneIn palīdzību. No pieredzes varu teikt, ka šajā lietotnē tiešām var atrast lielu daudzumu radiostaciju.

    Kartes funkcionalitāte vēl nav pieejama lietotnē, bet tikai interneta pārlūkā. Šis var kalpot par labu veidu, kā atrast konkrētas pasaules vietas radiostaciju, tādējādi mācoties gan valodu, gan iegūstot iespaidu par vietējo kultūru. Piemēram, TuneIn ir radio kanāls, kas visu gadu atskaņo Ziemassvētku dziesmas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Fons
    18.02.2023 10:23

    like
    labs

    Mārtiņš Vācietis
    18.02.2023 21:47
    Reklāma