Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamgad varētu tikt izlaists Apple HomePod ar skārienjūtīgu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Zinošais Apple analītiķis Ming-Chi Kuo pauž viedokli, ka nākamajā gadā uzņēmums varētu izlaist jauno viedo skaļruni HomePod, kas būtu aprīkots ar skārienjutīgu ekrānu.

    Par to liek domāt ziņas no Apple komponenšu piegādātājiem, kā piemēram, uzņēmuma Tianma, kas nodarbojas ar ekrānu ražošanu. Līdz šim HomePod ir pieejams ar nosacītu skārienjutīgo ekrānu, kas attēlo krāsas un ir iespējams mainīt mūzikas skaļumu. Taču gaidāmais viedais skaļrunis būtu planšetdators ar skaļruni vai skaļrunis ar planšetdatora ekrānu.

    Kopumā tas nemaina ideja, bet sniedz ieskicējumu gaidāmajā produktā. Izskatās, ka Apple tomēr nav atmetis ar roku HomePod attīstībai. Tas varētu būt pateicoties Matter un Thread atbalstam, kas ērti savienos dažādas viedierīces, veidojot viedo māju. Arī Apple ir viens no uzņēmumiem, kas atbalsta jaunos standartus.

    Sagaidāms, ka konkrētais HomePod modelis varētu būt aprīktos ar 7 collu lielu ekrānu. Tas varētu līdzināties Amazon Echo Show un Google Nest Hub. Papildu šīm ziņām tiek baumots, ka Apple strādā pie speciāla budžeta klases planšetdatora, kas būtu paredzēts tikai viedpalīgu pārvaldīšanai. Iespējams, ka šī informācija ir par vienu un to pašu produktu. Jāatgādina, ka pavisam nesen Apple izziņo otrās paaudzes HomePod.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma