Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī saziņas lietotne “Signal” ļaus pievienot īsos stāstus jeb Stories

    Jaunākie raksti

    Šķiet, ka īsie stāsti jeb plašāk zināmie kā “Stories” vairs nav modes kliedziens tikai sociālajos tīklos. Vismaz saziņas lietotnes “Signal” veidotāji uzskata, ka šāda veida iespēju vajadzētu pievienot arī komunikācijas rīkiem. Tieši tāpēc, iespējams, jau drīzumā plašākai “Signal” lietotāju saimei parādīsies funkcija “Stories”, kas ļaus dalīties ar īsajiem stāstiem ar kontaktpersonām.

    Tiek ziņots, ka kopš pagājušās nedēļas “Signal” īso stāstu funkcija pieejama beta versijas testētājiem. Sekojot sociālo tīklu “Snapchat” un “Instagram” piemēram, plānots, ka arī “Signal” šie īsie stāsti, ko var kopīgot ar kontaktpersonām, tiks pasniegti foto, video vai teksta formātā un būt skatāmi 24 stundas. Tā kā visa saziņa lietotnē “Signal” tiek pilnībā šifrēta (end-to-end encrypted), tad gluži loģiski, ka arī uz īsajiem stāstiem attieksies tie paši privātuma nosacījumi.

    Reklāma

    Norādīts, ka lietotājs šos īsos stāstus varēs kopīgot ar savām kontaktpersonām + ikvienu personu, ar ko šajā lietotnē ir komunicējis vai pielāgotu draugu sarakstu, vai kādu no “Signal” lietotnē izveidotajām grupām. Brīdī, kad īsais stāsts tiek kopīgots ar grupu, ikviens cits šīs grupas dalībnieks var skatīt, kopīgot, reaģēt vai kā citādi mijiedarboties ar šo saturu.

    Protams, “Signal” ir demokrātiska lietotne, un, ja lietotājs vēlēsies, varēs izslēgt īso stāstu funkciju. Vienīgi jārēķinās, ka tādā gadījumā neredzēs citu personu īsos stāstus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma