Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad ikvienam pieejama “Snapchat” tīmekļa versija

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “Snap”, kam pieder sociālais tīkls “Snapchat“, jūlijā izziņoja jauno tīmekļa lietotni. Līdz ar šo jaunumu lietotājiem pirmo reizi tika piedāvāts “Snapchat” lietot ārpus mobilajām ierīcēm. Kādu laiku šī “Snapchat” tīmekļa versija bija pieejama tikai maksas lietotājiem, taču tagad to var izmantot ikviens.

    Līdz ar pieejamības paplašināšanu uzņēmums nācis klajā arī ar jaunām funkcijām, kas būs pieejamas “Snapchat” tīmekļa lietotnē. Lietotājiem ir iespēja nosūtīt ziņas, kā arī veikt videozvanus, sinhronizējot čatus starp ierīcēm. Tīmekļa versija atšķirībā no mobilās lietotnes sniedz ērtākas komunikācijas iespējas, kas īpaši attiecas uz videozvaniem, ko ik mēnesi veic ap 100 miljoniem lietotāju. Dizaina ziņā “Snapchat” lielā mērā tomēr atgādina “WhatsApp” tīmekļa versiju.

    Reklāma

    Avots: Snapchat

    Jāpiezīmē, ka iepriekš tīmekļa lietotne bija pieejama tikai “Snapchat” maksas abonementa “Snapchat Plus” lietotājiem. Abonements par 3,99 USD mēnesī sniedz agrīnu un ekskluzīvu piekļuvi funkcijām. Tā ir jauna pieeja, kā “Snapchat” vēlas nopelnīt papildus naudu, un, šķiet, ka tā strādā – pusotra mēneša laikā kopš abonementa ieviešanas to izmantoja jau miljons lietotāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma