Web Analytics
More
    Reklāma

    “Telegram” svin 10 gadu jubileju un “storiju” funkciju padara pieejamu visiem

    Jaunākie raksti

    Jūlija beigās jau rakstījām, ka arī ziņapmaiņas serviss “Telegram” ļāvies īso video trakumam un saviem “Premium” abonentiem sāk piedāvāt “Stories” funkciju. Izskatās, ka tagad uzņēmums paplašinājis šīs funkcijas pieejamību, un par godu “Telegram” 10 gadu jubilejai savu īso video var ielikt nu jau ikviens lietotājs.

    Vizuāli “Telegram Stories” līdzinās “Instagram” un “Facebook” storijiem, kuri redzami lietotnes augšpusē. Taču galvenā atšķirība ir tā, ka “Telegram” lietotājiem tiek dotas lielākas kontroles iespējas. Piemēram, iespējams atzīmēt, kurš var redzēt saturu: ikviens, kontaktpersonas, atlasītas kontaktpersonas vai tuvi draugi. Vēl vērts pieminēt, ka “Telegram” lietotāji var veidot storijus, izmantojot “BeReal” režīmu, bildējot reizē ar telefona priekšējo un aizmugurējo kameru.

    Reklāma

    Lai būtu interesantāk, “Premium” lietotājiem ir piekļuve pie dažām papildus iespējām. Piemēram, viņu storiji vienmēr tiks rādīti vispirms, neatkarīgi no tā, kad uzņemti. Tāpat maksas lietotāji var skatīt īsos video “slepenajā režīmā”, kontrolēt, cik ilgi tie būs redzami citiem: 6, 12, 24 vai 48 stundas, glabāt storijus galerijā u.c. funkcijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    18.08.2023 11:40

    Popularaka vatniku un sasverestibu teoriju piekriteju sazinas vietne.

    Reklāma