Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī “Telegram” tagad ir “pielipusi” storiju kaite

    Jaunākie raksti

    Jūnija beigās rakstījām, ka saziņas lietotne “Telegram” nolēmusi piedāvāt storiju jeb īso stāstu funkciju “Telegram Stories”, kas pie lietotājiem nonāks jūlijā. Ziņas bijušas patiesas – šī funkcija pagājušās nedēļas beigās tika palaista “Telegram”. Tiesa, sākotnēji to var izmantot tikai “Telegram” maksas abonementa “Premium” lietotāji, un nav zināms, vai un kad “Telegram Stories” nonāks pie pārējiem.

    Publicējot storiju “Telegram”, lietotājs var izvēlēties, kurš to redzēs: ikviens, kontaktpersonas, atlasītas kontaktpersonas vai tuvi draugi. Īsie video stāsti tiek izvietoti tērzēšanas saraksta augšgalā. Kā jau tas ir citās lietotnēs, arī “Telegram Stories” ir iespējams pievienot aprakstu, saites, kā arī atzīmēt citus cilvēkus.

    Reklāma

    Tāpat lietotāji var publicēt “BeReal” stila saturu – foto un video, kas uzņemti gan ar telefona priekšējo, gan aizmugurējo kameru. Būtiski, ka “Telegram” piedāvā izvēlēties, cik ilgi storijs būs aktīvs jeb redzams citiem: 12, 24 vai 48 stundas.

    “Telegram” vadītājs Pāvels Durovs stāsta, ka “Telegram Stories” esot lietotāju ilgi gaidīta funkcija. Vairāk nekā puse no saņemtajiem funkciju pieprasījumiem esot bijuši saistīti ar storijiem. Uzņēmums sākotnēji bijis pret to pievienošanu lietotnē, jo daudzviet šādu funkciju piedāvā, taču galu galā ieklausījies lietotāju vēlmēs un to pievienojis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    24.07.2023 17:58

    Storiji normala lieta.

    Krotow
    24.07.2023 21:57

    Kāds var populāri paskaidrot kam tādus vispār vajag?

    Reklāma