Web Analytics
More
    Reklāma

    No jūlija arī “Telegram” parādīsies storiji

    Jaunākie raksti

    No storijiem jeb īsajiem video stāstiem mums nekur neizbēgt. Tie parādās un tiks ieviesti arvien vairāk lietotnēs un pakalpojumos. Nākamais rindā ir neviens cits kā “Telegram”, kur jau no jūlija lietotāji varēs pievienot storijus un dalīties ar saviem dzīves mirkļiem.

    “Telegram” vadītājs Pāvels Durovs norāda, ka īsie video stāsti esot lietotāju ilgi gaidīta funkcija. Vairāk nekā puse no visiem saņemtajiem funkciju pieprasījumiem ir saistīti tieši ar storijiem. Durovs stāsta, ka uzņēmums sākotnēji bijis pret šo iespēju, jo storiji jau ir visur, taču galu galā ieklausījies lietotājos un pievienojis to.

    Reklāma

    Publicējot storiju “Telegram”, lietotājs varēs izvēlēties, kurš to redzēs: ikviens, kontaktpersonas, atlasītas kontaktpersonas vai tuvi draugi. Īsie video stāsti tiks izvietoti tērzēšanas saraksta augšdaļā. Kā jau tas ir citās lietotnēs – storijos būs iespēja pievienot aprakstu, saites, kā arī atzīmēt citus cilvēkus. Tāpat lietotāji varēs publicēt “BeReal” stila saturu – foto un video, kas uzņemti gan ar priekšējo, gan aizmugurējo kameru. Būtiski, ka “Telegram” piedāvās izvēlēties, cik ilgi storijs būs aktīvs: 12, 24 vai 48 stundas.

    Jāpiezīmē, ka “Telegram Stories” funkcija pašreiz vēl atrodas izstrādes stadijā un tiks palaista jūlija sākumā. Durovs uzsver, ka tā uzsāks jaunu ēru “Telegram” un ļaus tai kļūt krietni sociālākai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma