Web Analytics
More
    Reklāma

    “BeReal” jaunā funkcija ļaus publicēt vairākus ierakstus dienā

    Jaunākie raksti

    Pērn īpašu jauniešu vidū populāra kļuva lietotne “BeReal“, kas reizi dienā nejaušā laikā aicina kopīgot ar tālruņa priekšējo un aizmugurējo kameru uzņemtu attēlu un tādējādi dalīties ar savu konkrētā brīža nodarbošanos. Attēls jāuzņem divu minūšu laikā pēc paziņojuma saņemšanas, pretējā gadījumā tas tiks atzīmēts kā novēloti publicēts. Saistībā ar to “BeReal” izstrādātāji nākuši klajā ar jaunu funkciju “Bonus BeReal” – iespēju dienā publicēt papildus attēlus.

    Pie iespējas publicēt divus papildus attēlus jeb “Bonus BeReal” tiks tie lietotāji, kuri savu ikdienas “BeReal” ierakstu publicēs divu minūšu laikā pēc paziņojuma saņemšanas. Savukārt, ja lietotājs attēlu augšupielādēs novēloti, tiks tikai pie viena papildus “Bonus BeReal”. Būtiski, ka “Bonus BeReal” attēlus iespējams publicēt jebkurā laikā.

    Reklāma

    “BeReal” lietotājus var iedalīt divās grupās – tie, kuri katru reizi laicīgi augšupielādē savu attēlu un kuri to dara novēloti, vēloties publicēt saistošāku un interesantāku saturu. Tiesa, “Bonus BeReal” varētu to mainīt, jo tas ir veids, kā palielināt lietotāju iesaisti un mudināt publicēt attēlu šo divu minūšu laikā. Norādīts, ka sākotnēji “Bonus BeReal” iespēja būs pieejama lietotājiem Lielbritānijā, vēlāk arī citās valstīs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    25.04.2023 10:22

    un tas arī viss. aplikācijas šarms nomira. Kā arī stati rāda, ka dramatiski krītas aktīvo lietotāju skaits.

    Reklāma