Web Analytics
More
    Reklāma

    Sekojot Signal piemēram, arī WhatsApp plāno ieviest publiskos lietotājvārdus

    Jaunākie raksti

    Burtiski pāris dienas iepriekš saziņas lietotne Signal izziņoja iespēju, izmantot lietotājvārdus savā servisā, un tam uzreiz sekoju WhatsApp atbilde, testējot līdzīgu risinājumu.

    WhatsApp gadījumā gan šie lietotājvārdi paredzēti, lai ērtāk dalītos ar dažādiem kanāliem, kas salīdzinoši nesen parādījās saziņas servisā. Jau iepriekš maijā WhatsApp sāka testēt iespēju piešķirt lietotājiem atpazīšanu ne tikai pēc telefona numura, bet arī pēc lietotājvārda, taču šī funkcionalitāte pagaidām netiks realizēta, piedāvājot kanālu lietotājvārdus.

    Reklāma

    Pēc pieejamās informācijas, WhatsApp ir nolēmis sākt ar šādu lietotājvārdu piesaisti, kas ļaus viegli dalīties ar saviem kanāliem citos sociālajos tīklos un saziņā. Īpaši tas noderēs tiem kanāliem, kuru nosaukumu veido vairāki vārdi, jo ar to atrašanu līdz šim bija problēmas. Visticamāk, ka jaunie lietotājvārdi tiks iekļauti personalizētajā linkā, ko nosūtīt citiem.

    Tāpat nav pieejama precīza informācija vai un kad varētu parādīties arī personalizētie lietotājvārdi, no kuru izziņošanas pagājis jau pusgads. Tādu iespēju jau šobrīd piedāvā Telegram, kurā citu kontaktu iespējams atrast pēc lietotājvārda, nemaz nezinot un neredzot tā telefona numuru. Tas nodrošina papildu drošību un samazinātu informācijas nodošanu citiem cilvēkiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma