Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp Channels” informācijas kanālu funkcija tagad pieejama arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Jūnija sākumā “WhatsApp” iepazīstināja ar jaunu funkciju “Channels“, kas ir ļoti līdzīga “Telegram Channels” jeb “Telegram” kanāliem, kas daudziem šobrīd ir viena no pirmajām vietām, kur iepazīties ar jaunāko informāciju par konkrētu notikumu. Ilgu laiku šī iespēja bija pieejama vien desmit valstīs, taču tagad “WhatsApp” paziņojusi, ka palaiž to 150 valstīs, tajā skaitā arī Latvijā. Daudzus izmantot “WhatsApp Channels” varētu mudināt tas, ka savus informācijas kanālus izveidojušas virkne pasaulē zināmu personību.

    Tāpat kā “Telegram” arī “WhatsApp Channels” ļauj saņemt atjauninājumus no satura veidotājiem, organizācijām un zīmoliem. “Meta” apgalvo, ka “WhatsApp” kanāliem šobrīd pievienojas tūkstošiem jaunu organizāciju un slavenību, piemēram, dziedātāja Olīvija Rodrigo, Marks Zakerbergs u.c. Tā kā šī jaunā iespēja tagad pieejama krietni vairāk valstīs, uzņēmums norāda, ka lietotājiem vajadzētu saņemt ieteikumus par kanāliem, kuriem sekot, pamatojoties, piemēram, uz atrašanās vietu, popularitāti konkrētajā reģionā, lietotāju aktivitāti utml.

    Reklāma

    Tā kā funkcijas pieejamība tiek paplašināta, “WhatsApp Channels” pievienotas arī pāris jaunas iespējas, piemēram, filtri kanālu atlasīšanai, emocijikonu atbalsts, kas ļauj reaģēt uz ierakstiem kanālos u.c. iespējas. Runājot par datu drošību, uzņēmums uzsver, ka kanālu dalībnieki nevarēs redzēt viens otra telefona numuru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    EDS
    14.09.2023 12:26

    Nezinu kā jums, bet man šis channels nav pieejams. Apdeits uztaisīts nekā jauna nav parādījies…

    Pause
    14.09.2023 14:16
    Reply to  EDS

    Man arī nekas tāds nav

    Slapjais Bebrs
    14.09.2023 16:13

    “ļauj saņemt atjauninājumus” Ekhm.. Atjauninājumus!

    Jānis Rozenbergs
    14.09.2023 17:33

    Šajā linkā https://about.fb.com/news/2023/09/whatsapp-channels-global-launch/ ir saite uz “the official WhatsApp Channel” (raksta apakšā) – https://whatsapp.com/channel/0029Va4K0PZ5a245NkngBA2M

    Uzspiežot uz šīs channel saites var redzēt vai Channels funkcionalitāte ir jau pieejama. Un ja nav, tad var pieteikties saņemt notifikāciju, kad būs funkcionalitāte būs pieejama.

    Yo!
    16.09.2023 11:30

    Man parādījās tāda iespēja zem sadaļas Jaunumi->Kanāli kur tos var meklēt. Aktīvi bīda Cukerbergu.

    Reklāma