Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp plāno piedāvāt iespēju izveidot informācijas kanālus

    Jaunākie raksti

    Saziņas serviss WhatsApp kārtējo reizi gatavojas piedāvāt jaunu funkcionalitāti, kas jau ir pieejama konkurentos. Proti, šoreiz tā ir iespēja izveidot informatīvos kanālus, kuros būs iespējams tikai ievietot informāciju.

    Līdzīgu iespēju jau piedāvā Telegram un Instagram, kā arī līdzīgs princips ir Twitter. Līdz ar to tādu pašu risinājumu gatavojas piedāvāt WhatsApp. Informatīvo kanālu mērķis ir dot iespēju uzņēmumiem un uzņēmumiem ātrā veidā publiskot informāciju saviem sekotājiem. Uz šīm ziņām nebūs iespējams atbildēt, lieki nepiemēslojot šo kanālu ar saviem komentāriem.

    Reklāma

    Mērķis ir tikai un vienīgi ātrā un koncentrētā veidā sniegt aktuālo informāciju. Piemēram, ziņas par bīstamiem laikapstākļiem vai jaunumi no iemīļotās sporta komandas. Informācijas plašums principā ir neierobežots, bet uzsvars ir tieši uz pasniegšanas veidu. Tie, kuri lieto Telegram, sapratīs, kādu risinājumu vēlas piedāvāt WhatsApp.

    Pagaidām tas ir testa un izstrādes stadijās, jo kā pirmie jaunos informatīvos kanālus varēs lietot Kolumbijā un Singapūrā dzīvojošie. WhatsApp ir piedomājis pie dažādām iespējām, kā kanāla atbildīgie varēs kontrolēt informācijas nodošanu un drošību. Piemēram, varēs atslēgt iespēju pārsūtīt šo ziņu, tāpat varēs kontrolēt, kuriem cilvēkiem ļaut piesekot kanālam un kuriem nē. Ziņu vēsture WhatsApp serveros saglabāsies 30 dienas. Paša pārvaldītāja personīgā informācija nebūs redzama tiem, kuri piesekos kanālam.

    Šis ir vēl viens apliecinājums, ka WhatsApp pēdējā laikā ļoti aktīvi izlaiž dažādus jauninājumus, kas jau ir pieejami konkurentiem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma