Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” testē ekrāna kopīgošanas funkciju

    Jaunākie raksti

    “WhatsApp” pēdējā laikā nācis klajā ar virkni jaunām un noderīgām funkcijām, kuras jau priecē vai vēl tikai sasniegs mūsu mobilās ierīces. Taču uzņēmums pie tā neapstājas un galdā liek jau nākamo jauno iespēju, kas šoreiz aktuālāka būs tiem, kuri ikdienā veic videozvanus. “WhatsApp” pašreiz testē ekrāna kopīgošanas funkciju, kas ierakstīs un parādīs ekrāna saturu citiem videozvana dalībniekiem.

    Avots: WABetaInfo

    Jaunā ekrāna kopīgošanas funkcija būs atrodama ekrāna apakšā blakus tādiem rīkiem kā kameru pārslēgšana, skaņas izslēgšana, video atspējošana. Līdz ko lietotājs būs izvēlējies ekrāna kopīgošanas opciju, lietotne uzdos jautājumu, vai sākt ierakstīšanu, izmantojot “WhatsApp”. Nospiežot uz “Start now” jeb “sākt tagad”, automātiski tiks kopīgots lietotāja ekrāna saturs. Pēc tam jebkurā brīdī lietotājs varēs pārtraukt ekrāna kopīgošanu.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka ekrāna kopīgošanas funkcija šobrīd pieejama tikai atsevišķiem “Android” beta testētājiem. “WhatsApp” gan norāda, ka tuvākajā laikā jaunā iespēja būs pieejama lielākam skaitam lietotāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    18.06.2023 12:34

    Laba lieta – kad vecumniekiem būs jāpalīdz ar telefona apguvi/savaldīšanu no attāluma. Tikai jārēķinās arī ar piespiedu-labprātīgo ekrāna kopīgošanas iespēju ar Āfrikas prinčiem un krievu interneta pētniekiem.

    Last edited 10 months ago by Biteme
    Krotow
    18.06.2023 14:05
    Reply to  Biteme

    Tā iespēja ies mazumā tikai kopā ar netehniskās vecākās paaudzes aiziešanu mūžībā. Nu jau drīz.

    Reklāma