Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” drīzumā varētu piedāvāt lietotājvārdus

    Jaunākie raksti

    Ziņapmaiņas lietotne “WhatsApp” pēdējā laikā nākusi klajā ar virkni noderīgu funkciju. Pēdējā no tām bija ziņu rediģēšanas iespēja. Turpinot pilnveidot lietotni, “WhatsApp” drīzumā varētu piedāvāt arī lietotājvārdus.

    Neatkarīgais medijs, kas informē par “WhatsApp” jaunumiem, “WABetaInfo” ievērojis, ka “WhatsApp” beta “Android” atjauninājumā lietotnes profila sadaļā ir iekļauts jauns lauks, kurā lietotājam jāizvēlas un jāieraksta savs unikālais lietotājvārds.

    Reklāma

    Pagaidām gan nav pieejama plaša informācija par to, kā jaunā funkcija darbosies lietotnē. Vienlaikus lietotājvārdu esamība varētu būtiski mainīt to, kā lietotāji viens otru atrod “WhatsApp”, kā arī palielināt privātumu. Ja lietotāju būtu iespējams sameklēt pēc lietotājvārda, viņam vairs nevajadzētu dalīties ar savu tālruņa numuru vai QR kodu, lai sāktu čatot.

    “WhatsApp” vēl nav apstiprinājis augstāk norādīto informāciju, līdz ar to nav arī zināms, kad jaunā funkcija varētu būt pieejama. Katrā ziņā, ja tā tiks apstiprināta, vispirms tiks piedāvāta izmēģināšanai beta versijā un pēc tam nonāks pie plašāka lietotāju loka.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    30.05.2023 17:29

    un labākos lietotājvārdus izgrābs beta testeri

    Reklāma