Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” oficiāli palaiž ziņu rediģēšanas iespēju

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā jau rakstījām, ka “WhatsApp” drīzumā varētu piedāvāt iespēju rediģēt ziņas. Šis “drīzumā” ir pienācis ātrāk nekā gaidīts, un uzņēmums jau vakar paziņoja, ka jaunā funkcija palaista globāli gan “iOS”, gan “Android” lietotājiem.

    Kā jau iepriekš tika informēts, lietotājs varēs rediģēt ziņu 15 minūšu laikā pēc tās nosūtīšanas. Šajā laikā būs iespēja veikt neierobežotu skaitu labojumu, piemēram, izlabot nepareizu vārdu, ielikt komatu, pievienot emocijikonu utt. Vienlaikus jāņem vērā, ka jebkurai labotai ziņai blakus parādīsies etiķete “rediģēts”. Tiesa gan, nevienam nebūs iespēja redzēt labošanas vēsturi.

    Reklāma

    Avots: WhatsApp

    Lai piekļūtu ziņu rediģēšanas iespējai, lietotājam jātur nospiesta izvēlētā ziņa, līdz parādās papildus opcijas, kuru vidū drīzumā būs atrodama arī “edit” jeb “labot”.

    Tiesa, kā jau tas ir sagaidāms, jaunā funkcija pie lietotājiem nonāks pakāpeniski, tāpēc nav jāceļ panika, ja tev vēl tā nav pieejama. “WhatsApp” informē, ka ziņu rediģēšanas iespēja  ikvienam būs pieejama “tuvāko nedēļu laikā”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma