Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” drīzumā varētu piedāvāt ziņu rediģēšanas iespēju

    Jaunākie raksti

    Pirms nu jau vairākiem gadiem liels notikums “WhatsApp” lietotājiem bija iespēja izdzēst ziņas. Šī funkcija glābj situācijās, kad, piemēram, ziņojums aizsūtīts nepareizam adresātam vai arī tas vienkārši ir kļūdains. Tagad ziņapmaiņas serviss sola piedāvāt ko vēl labāku – iespēju rediģēt ziņas.

    Šīs nedēļas sākumā “WhatsApp Web” jaunākajā beta versijā tika pievienota ziņu rediģēšanas opcija. “WABetaInfo” informē, ka jaunā funkcija tagad pieejama arī lietotnes beta versijā v2.23.10.13 “Android” ierīcēs. Ar tās palīdzību lietotāji varēs rediģēt nesenākos ziņojumus – izlabot kļūdas, pievienot papildus informāciju. Lai izmantotu šo iespēju, lietotājam jātur nospiesta izvēlētā ziņa, līdz parādās papildus opcijas.

    Reklāma

    Būtiski, ka veiktās izmaiņas būs redzamas arī citiem sarunas dalībniekiem. Ja ziņa ir labota, blakus tai parādīsies etiķete “rediģēts”, kas informē, ka sūtītājs pēc teksta nosūtīšanas ir veicis dažas izmaiņas.

    Jāpiezīmē, ka vismaz sākotnēji ziņu varēs labot 15 minūšu laikā pēc tās nosūtīšanas. Labojumus var veikt neierobežoti, galvenais ir iekļauties šajā laikā. Pastāv iespēja, ka “WhatsApp” vēlāk šo laiku pagarinās līdz divām dienām, kā tas ir ar nosūtīto ziņu dzēšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma