Web Analytics
More
    Reklāma

    Ziņapmaiņas lietotne “Signal” sāk testēt publiskos lietotājvārdus

    Jaunākie raksti

    Ziņapmaiņas lietotne “Signal“, kas citu servisu vidū sevi vienmēr izcēlusi ar dažādām privātuma funkcijām, paziņojusi, ka sper soli tuvāk tam, lai pilnībā atteiktos no tālruņa numuriem.

    Uzņēmums informējis, ka no 8. novembra testē iespēju, kas lietotājiem saziņā ar citiem ļaus kopīgot savu lietotājvārdu, ne telefona numuru. “Signal” inženierijas nodaļas viceprezidents Džims O’Līrijs norādījis, ka uzņēmums vairākus gadus strādā pie lietotājvārdu ieviešanas saziņas lietotnē. Jau kādu laiku funkcija tiek iekšēji testēta, tāpēc tagad pienācis laiks interesentiem no malas reģistrēties un to izmēģināt. Jaunā iespēja, kas pašreiz atrodas pirmsbetas iztrādes stadijā, pieejama izmēģināšanai “Android”, “iOS”, “MacOS” un “Windows” lietotājiem.

    Reklāma

    Paredzams, ka lietotājvārdu ieviešana nodrošinās vēl lielāku privātumu, ņemot vērā, ka tiek samazināts personiskās informācijas apjoms, ar ko lietotājiem jādalās, lai nosūtītu privātas ziņas “Signal” lietotnē. Sagaidāms, ka opciju “Lietotājvārdi” uzņēmums pilnībā ieviesīs 2024. gada sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma