Web Analytics
More
    Reklāma

    “LinkedIn” testē “TikTok” stila īsās formas video

    Jaunākie raksti

    Varētu domāt, ka profesionālās komunikācijas sociālais tīkls “LinkedIn” nogājis mazliet no ceļa, jo sāk piedāvāt neierastus un izklaidējošus satura formātus. Nesen uzņēmums atklāja, ka plāno attīstīties spēļu lauciņā un tagad paziņojis, ka testē jaunu īsā formāta video plūsmu. Ar šo jaunumu “LinkedIn” pievienojas daudzām citām populārām lietotnēm, kā “Instagram”, “Youtube”, “Snapchat”, kas, sekojot “TikTok” piemēram, pievienojušas savas īso video plūsmas.

    Jaunā video plūsma būs atrodama “LinkedIn” navigācijas joslā zem jaunas sadaļas “Video”. Līdzīgi kā citos sociālajos tīklos arī šeit videoklipiem varēs ielikt atzīmi “patīk”, pievienot komentāru vai kopīgot to ar citiem. “LinkedIn” pagaidām nav dalījies ar informāciju, kā izvēlas, kurus video rādīt lietotājam.

    Reklāma

    Lai arī jaunais “LinkedIn” papildinājums ļoti līdzinās citu sociālo tīklu satura formātam, “LinkedIn” esošie video ir fokusēti uz karjeru un profesionalitāti. Uzņēmums norāda, ka videoklipi kļūst par vienu no lietotāju vēlamajiem satura formātiem, lai mācītos no profesionāļiem un ekspertiem, tāpēc tiek pārbaudīts jauns veids, kā lietotājiem atrast savām profesionālajām interesēm atbilstošus videoklipus.

    Jāpiezīmē, ka “LinkedIn” jaunā īso video funkcija ir agrīnā testēšanas stadijā, tāpēc šobrīd tā pieejama vien nelielam skaitam lietotāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pekselis
    31.03.2024 10:31

    Linkedln jau diemžēl sāk ievazāt dažādus meme tipa soc.tīkla niķus un sāk palikt par izklaides platformu. No biznesa tur sāk palikt aizvien mazāk.

    Reklāma