Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” pievieno iespēju piespraust ziņojumus sarunas augšpusē

    Jaunākie raksti

    Ziņapmaiņas serviss “WhatsApp” nesen informēja par saviem plāniem palaist iespēju piespraust ziņojumus sarunas augšgalā. Tā ir bijusi visai pieprasīta funkcija, kas jau kādu laiku ir “Facebook Messenger”, kā arī “Telegram” un “iMessage” un pakāpeniski sākot ar 12. decembri nokļūst arī pie “WhatsApp” lietotājiem. Izrādās, manā ierīcē šī iespēja jau ir pieejama.

    Lietotāji katras sarunas augšgalā varēs piespraust tikai vienu ziņojumu, ko uzskata par svarīgu. Tā var būt jebkāda ziņa – teksts, attēls, video, aptauja (izplatītāk būs grupu saziņā), emocijikona, GIF kustīgā bildīte. Pēc noklusējuma piespraustā ziņa sarunas augšgalā atradīsies septiņas dienas, taču lietotāji to var mainīt uz 24h vai 30 dienām.

    Reklāma

    Avots: WhatsApp

    Lai piespraustu ziņojumu sarunas augšgalā, atliek nospiest un paturēt konkrēto ziņu un izvēlēties opciju “pin” jeb “piespraust”. Šī funkcija ir pieejama gan individuālajā, gan grupu saziņā. Tā ir ērta opcija, ja gribas saglabāt ziņu, kurā ir svarīga informācija, ko ātri nepieciešams sameklēt, piemēram, adrese. Grupu saziņā tā varētu būt informācija par konkrētu notikumu vai aptauja.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma