Web Analytics
More
    Reklāma

    “Signal” drīz ļaus kopīgot lietotājvārdu, nevis tālruņa numuru

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada novembrī jau rakstījām, ka ziņapmaiņas lietotne “Signal” sāk testēt publiskos lietotājvārdus, kas ļaus izvairīties no tālruņa numura kopīgošanas. Jaunākā informācija liecina, ka jau dažu nākamo nedēļu laikā “Signal” ieviesīs atbalstu šai funkcijai. Lietotājiem būs iespēja pievienot papildu lietotājvārdu, kas ļaus sazināties ar citiem bez vajadzības dalīties ar tālruņa numuru.

    Savu unikālo lietotājvārdu iespējams izveidot, dodoties uz “Signal” iestatījumu sadaļu un atlasot opciju “Profile”. Kad tas ir izdarīts, lietotājs no tā var izveidot QR kodu vai saiti, ko pēcāk nosūtīt citiem, lai sazinātos. Izveidotais lietotājvārds nav akmenī kalts, un lietotāji to var mainīt, kad vien vēlas.

    Reklāma

    Ja lietotājs nolēmis izveidot lietotājvārdu, jāņem vērā, ka tas neparādīsies profilā vai čatā. Tas nozīmē, ka citi lietotāji to nemaz nevarēs redzēt, ja vien tas nebūs kopīgots.

    “Signal” norāda, ka lietotājvārdi būs veids, kā lietotāji varēs savstarpēji ātri sazināties, neizmantojot tālruņa numuru. Vienlaikus uzsvērts, ka lietotājam joprojām būs jānorāda savs tālruņa numurs, lai reģistrētos “Signal”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma