Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” plāno krietni palielināt “Stories” jeb īso video maksimālo garumu

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka “Instagram” plāno diezgan vērienīgas izmaiņas savā “Stories” platformā, kurā lietotāji var veidot un pievienot īsos video jeb storijus, kas ir 24 stundas aktīvi. Līdz šim to maksimālais garums sasniedzis 15 sekundes, kas salīdzinoši ir ļoti maz. Nu uzņēmums izdomājis īso video maksimālo garumu palielināt līdz 60 sekundēm.

    Šobrīd, ja augšupielādējam storijus, kas garāki par 15 sekundēm, “Stories” platforma tos automātiski saskalda vairākos mazākos video. Atsevišķos gadījumos tas nav labākais variants un var nojaukt visu stāsta domu. Taču iespēja pievienot 60 sekunžu garu storiju ir pavisam kas cits un ļaus lietotājiem veidot vēl dažādāku saturu. Būtiski, ka ar šīm izmaiņām “Instagram” pietuvojas saviem konkurentiem. “TikTok” pašreiz ļauj pievienot jau līdz trim minūtēm garus, savukārt “Snapchat” – līdz 60 sekundēm ilgus īsos video.

    Papildus īso video maksimālā garuma palielinšanai “Instagram” testē arī jaunu interfeisu storiju publicēšanai. Lietotāji tikšot pie ērtākas iespējas pievienot citu lietotāju kontus un atrašanās vietu. Pagaidām gan nav zināms, kad un vai vispār šīs izmaiņas nonāks pie visiem lietotājiem, jo pašreiz tikai daži var pievienot minūti garus īsos video.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma