Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” tagad varēs izveidot līdz pat trim minūtēm garus video

    Jaunākie raksti

    Video koplietošanas lietotne “TikTok” nākusi klajā ar labām ziņām savien cītīgākajiem satura veidotājiem – tuvāko nedēļu laikā tiks palaista iespēja veidot līdz pat trim minūtēm garus videoklipus. Šādu pieeju “TikTok” sāka testēt pērnā gada decembrī, un līdz šim to varēja izmēģināt tikai labākie video satura veidotāji. Taču nu iespējas izpausties, veidojot jaunu un paplašinātu saturu, pamazām nonāks arī pie pārējiem lietotājiem.

    Daudzi “TikTok” satura veidotāji līdz šim veidojuši vairākus saistītos video, lai izstāstītu savu stāstu, piemēram, par ēst gatavošanas, skaistumkopšanas padomiem vai jebko citu. Nu to visu varēs iekļaut vienā video, ja tas ir iespējams. “TikTok” sola, ka paziņojumu par iespēju veidot pagarinātos video visi saņems lietotnē.

    Reklāma

    Sākotnēji, kad “TikTok” bija tikko palaists, varēja pievienot vien līdz 15 sekundēm garus video. Šķiet, ka lietotājiem tolaik vajadzēja lielu izdomu, lai savu stāstu kaut cik sakarīgi parādītu šajā īsajā laikā. Pagājušajā gadā tika dota iespēja radīt līdz minūtei garus video. Interesanti, vai “TikTok” apstāsies pie šī trīs minūsu limita vai arī nākotnē būs iespēja radīt vēl garākus video?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma