Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon piedāvā pārtikas piegādi garāžā

    Jaunākie raksti

    Interneta tirdzniecības gigants Amazon ir papildinājis savu pakalpojumu klāstu ar pārtikas piegādi līdz pat klienta garāžai, lai atstātie pārtikas maisi nebūtu jānovieto ārā un sliktos laikapstākļos.

    Amazon principā pārdod visu – arī pārtiku, līdz ar to pēdējo gadu laikā tiek aktīvi strādāts arī pie tās piegādes. Koronavīrusa laiks ir veicinājis šī servisa strauju attīstību, jo vēl 2020. gadā šāda piegāde tika testēta Čikāgā, Dallasā un Sanfrancisko, bet jau tagad tā ir pieejama vairāk nekā 5000 pilsētās ASV. Lai izmantotu īpašo servisu, pircējiem, pirmkārt būs jābūt Amazon Prime klientiem, kas principā ir norma Amerikā, kā arī savā garāžā būs jāuzstāda īpaša viedās garāžas atvēršanas iekārta MyQ Smart Garage Hub. Tā sniedz iespēju attālināti pārvaldīt savas garāžas durvis, kas ļauj pašam lietotājiem tās atvērt attālināti ikdienā, kā arī Amazon darbinieki tādā veidā piegādes brīdī varēs atvērt garāžu, lai veiktu piegādi.

    Reklāma

    Šādā veidā uzņēmums ir spējīgs sniegt pilnu servisu no pārtikas iegādes internetā līdz pilnīgai piegādei durvju priekšā, un pat soli tālāk – jau iekšā mājā. Tāpat turpinās attīstība pie saviem Amazon Fresh veikaliem, kuros darbojas automātiskie iepirkuma ratiņi. Tagad Amazon strādā pie iespējas maksāt noskenējot tikai savu plaukstu. Jau iepriekš ziņojām, ka uzņēmums testē ar papildināto realitāti saistītu iepirkšanās un servisa pieredzi frizētavā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars
    03.05.2021 17:39

    Interesanti, kad šīs visas inovācijas nonāks līdz Latvijas patērētājiem? Kā jau zināms, mums Amazon, Google servisi nav pieejami, vai pieejami ierobežoti.

    Reklāma