Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon slēdz dronu piegādi Kalifornijas štatā, bet uzsāks to Arizonā

    Jaunākie raksti

    Iespējams, ka ar Amazon plāniem piegādāt preces ar dronu palīdzību nemaz nesokas tik labi. Šobrīd ir pārtraukta to izmantošana Kalifornijas štatā, bet izmēģinājumus plānots turpināt Arizonā.

    Līdz šim Kalifornijas pilsētas Lockeford iedzīvotājiem bija iespējams izmantot Prime Air dronu piegādes servisu, kas 30 minūšu laikā bija spējīgi līdz mājām atlidināt Amazon pirkumu. Preces svars nevarēja pārsniegt aptuveni 2.25kg. Taču konkrētās vietas piegāde tiek pārtraukt, tā vietā to uzsākot Arizonas pilsētā Tolleson.

    Reklāma

    Tagad gan tiks piedāvāta piegāde tās pašas dienas laikā, līdz ar to pats piegādes laiks ir palielinājies. Prime Air servisa darbība Tolleson pilsēta tiks uzsākta līdz šī gada beigām. Kaut arī Amazon jau pirms 10 gadiem bija vizualizējuši, ka preču piegāde ar droniem būs ierasta lieta, tomēr plānotais krietni atšķiras no prakses.

    Kaut arī preces piegādā jaunie MK30 droni, tomēr reālais piegāžu skaits līdz 2023. gada vasarai bija ap 100, kamēr konkurentam Zipline līdz pagājušās nedēļas beigām izdevies veikt 1 miljonu piegāžu ar droniem. Skaidrs, ka praksē dronu piegādes var izrādīties ļoti bīstamas, kā arī tie mēdz aizdegties, kāda ir Amazon pieredze.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma