Web Analytics
More
    Reklāma

    Walmart testēs produktu piegādi ar uzņēmuma Zipline droniem

    Jaunākie raksti

    Mazumtirdzniecības gigants Walmart noslēdzis sadarbību ar uzņēmumu Zipline, lai sāktu testēt produktu piegādi ar dronu palīdzību, taču šie mums ierastie droni ar četriem motoriem, bet gan vairāk atgādina planējošas lidmašīnas, kuras tiek palaistas no speciālas katapultas.

    Walmart turpina savu plānus, lai nodrošinātu pēc iespējas ātrāku, ērtāku un videi draudzīgāku piegādi, līdz ar to Zipline risinājums vismaz šobrīd ļaus piegādāt tieši veselības un skaistuma produktus 80 km rādiusā. Pirmais izmēģinājums notiks uzņēmuma galvenās mītnes tuvumā, kura atrodas Ārkanzasas štatā. Kā jau minēts iepriekš, tad Zipline risinājums atšķiras no ierastajiem droniem, jo tās ir mazas, planējošas lidmašīnas, kuras tiek palaistas no katapultas. To ir iespējams vadīt ar mazu motoru.

    Reklāma

    Zipline līdz šim sevi pieteicis salīdzinoši nesen, 2016. gadā uzsākot medicīnas produktu piegādi Ruandas pilsētā Austrumāfrikā. Šobrīd sasniegtas jau 200 000 piegādes vairākās pasaules valstīs. Walmart apgalvo, ka šis risinājums ļaus veikt piegādi pat vienas stundas laikā. Sadarbība ar Walmart uzņēmumam ļaus ienākt tieši ASV tirgū, kas ir bijis viens no mērķiem.

    AvotsWalmart
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    16.09.2020 10:59

    Droni – lidmašīnas ir daudz efektīvāki, piegādājot kaut ko lielā attālumā. Preces “nomešanas” precizitāte gan ir nu tāda. Taču savannā vai tuksnesī tas nevienu neinteresē.

    Reklāma