Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon atvēris savu pirmo “Amazon Fresh” lielveikalu

    Jaunākie raksti

    Ne tikai vēlme, bet arī vajadzība maciņa saturu patukšot tiešsaistes veikalos, pēdējos mēnešos augusi neiedomājamos apmēros. Tieši tāpēc par ļoti drosmīgu uzskatāms e-komercijas giganta “Amazon” solis tieši tagad atvērt…fizisku lielveikalu, kam dots nosaukums “Amazon Fresh”. Bode, kas atrodas Losandželosas apkaimē, Woodland Hills, ir pirmā no kopumā septiņiem Amazon Fresh lielveikaliem, ko jau tuvāko mēnešu laikā plāno atklāt Kalifornijā un Ilinoisā.

    Jāatzīmē, ka Amazon Fresh gan nebūs gluži pirmie fiziskie veikali, ko Amazon atvēris. E-komercijas gigants var padižoties gan ar “Whole Foods”, gan “Amazon Go” veikalu ķēdēm. Whole Foods galvenokārt fokusējas uz bioloģisku un veselīgu pārtiku, savukārt Amazon Go viss automatizēts un personāla vietā – mākslīgais intelekts. Ar Amazon Fresh lielveikaliem kompānija mērķē uz nedaudz citu klientu grupu, vēloties sniegt pilnīgi jaunu iepirkšanās pieredzi no sākuma līdz pat beigām.

    Reklāma

    Amazon norāda, ka pircējiem tiks piedāvāts plašs vietējo zīmolu un augstas kvalitātes produktu, piemēram, gaļas un jūras velšu sortiments. Taču ne tikai pārtika būs tas, ar ko kompānija cer uzrunāt klientus. Fresh veikalos tiks izmantoti Amazon Dash Cart jeb viedie iepirkumu rati, kuros integrētās kameras, sensori un svari palīdzēs aprēķināt pirkumu summu, ko iepirkšanās beigās automātiski atskaitīs no klienta Amazon kartes. Taču, ja galīgi nebūs iespējams atrast kāroto preci, atliks tik pieiet pie “Ask Alexa” stenda, un čatbots sniegs visu nepieciešamo info.

    Avots: Amazon

    Vēl viena iespēja, ko sniegs Amazon Fresh veikali – pircēji varēs iepriekš pasūtīt savus izvēlētos kulinārijas gardumus lietotnē “Fresh”, un tās sagatavos, kamēr klients iepirksies. Līdzīgi arī šajos veikalos būs iespēja saņemt savas no Amazon pasūtītās preces.

    Losandželosas apkaimē esošais Amazon Fresh jau šonedēļ atvērts dažiem pirmajiem klientiem, kuri saņēmuši īpašus ielūgumus. Visi citi pirmos iespaidus par jauno iepirkšanās vietu varēs gūt tuvākajās nedēļās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    28.08.2020 12:01

    > varēs iepriekš pasūtīt savas izvēlētās delikateses lietotnē

    deli (delicatessen) angliski nozīmē mūsu rimīša tipa kulinārijas stendu, nevis kā latviski ar izsmalcinātu gaumi izmeklētu ēdienu.

    Reklāma