Web Analytics
More
    Reklāma

    “Amazon” izlaidis jaunu iepirkšanās palīgu “Rufus”

    Jaunākie raksti

    E-komercijas gigants “Amazon” aizvadītajā nedēļā nāca klajā ar jaunu rīku, kas atvieglos iepirkšanos un palīdzēs izvēlēties piemērotāko preci. Uzņēmums iepazīstināja ar mākslīgā intelekta (MI) palīgu “Rufus”, kas ir apmācīts par “Amazon” produktu katalogu, klientu atsauksmēm, biežāk uzdotajiem jautājumiem un atbildēm, kā arī ir zinošs par internetā atrodamo informāciju.

    “Amazon” šo MI asistentu uzskata par risinājumu, kas apmierinās lielāko daļu pircēju vajadzību. “Rufus” var atbildēt uz tādiem jautājumiem kā “Kas jāņem vērā, pērkot skriešanas apavus?”. Robots arī spēj salīdzināt preces un nosaukt atšķirības starp tām, piemēram, atklāt, ar ko atšķiras taku un šosejas skriešanas apavi. Tāpat MI palīgs var atbildēt uz papildus jautājumiem par preci.

    Reklāma

    Kompānija norāda, ka pircējs var lūgt “Rufus” palīdzību, ja radušies vispārīgi jautājumi par produktu kategoriju, konkrēto preci. Robots arī sniegs ieteikumus un palīdzēs izvēlēties piemērotāko preci, balstoties uz pircēja vēlmēm un vajadzībām.

    Jaunais MI iepirkšanās palīgs pie “Amazon” pircējiem nonāks pakāpeniski. Uzņēmums informē, ka pašreiz tas ir pieejams ierobežotam klientu skaitam, taču tuvāko nedēļu laikā nonāks pie plašāka pircēju loka ASV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    05.02.2024 14:22

    Lieliski – beidzot varēs uzzināt kurus drošinātājus labāk nepirkt lai nenosvilinātu savu automašīnu un kuri vadu presēšanas rīki ir nekam nederīgi!
    Prieks ka Amazon iet pareizajā virzienā!

    Biteme
    05.02.2024 14:35

    Ja nu ir lieta, kurai es neticu, tad tās ir atmazon atsauksmes.

    Nelabojams
    05.02.2024 15:22

    “Kas jāņem vērā, pērkot skriešanas apavus?”
    Noteikti tas, ka tie ir jāuzlaiko, nevis jāpērk internetā!

    05.02.2024 15:45
    Reply to  Nelabojams

    tāpat kā es uzlaikoju tavu komentāru? ;)

    oppo
    05.02.2024 17:58
    Reply to  Nelabojams

    tak atgriez, ja neder.

    Nelabojams
    05.02.2024 19:23
    Reply to  oppo

    Pērkot sporta apavus nopietnam pasākumam, iemēģinu vismaz 3 – 4 pārus. 3 – 4 reizes sūtīt atpakaļ? Nu, paldies… Un piedevām pārdevēja nopietna konsultācija arī ir vērtīga. Internetā var pirkt T-kreklu, sporta bikses u.c. mazāk atbildīgas lietas, bet ne kritisko inventāru.

    budzis
    05.02.2024 17:06

    Rufus is a utility that helps format and create bootable USB flash drives from ISO images of Windows, Linux, UEFI, etc.

    pienene
    06.02.2024 08:36

    Būtu labāk ieviesuši kaut ko līdzīgu kā camelcamelcamel. Tie kas nezin, 3 kamieļi ir cenu izsekošanas lapa. Gribi kādu lietu no amazon, nokopē linku, iekopē 3 kamieļos un tur smuki parāda cenu svārstības, kāda ir bijusi augstākā cena, kad ir bijusi atlaide un var uzlikt epasta paziņojumu kad cena nokrītas. Noderīga lieta ja vēlies kaut ko pirkt, ja nevajag uzreiz, bet esi gatavs pagaidīt.

    Hhh
    06.02.2024 09:49

    Kārtējais robots, kas kaitina, nevis palīdz

    Reklāma