Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype palielina dalībnieku skaitu grupu zvanā līdz 100 cilvēkiem

    Jaunākie raksti

    Saziņas programma Skype šajā laikā joprojām vēl ir aktīva un aktuāla, tāpēc saņemot pēdējo versijas atjauninājumu 8.66, tas ļauj grupu zvanā vienā reizē sazvanīties līdz pat 100 cilvēkiem.

    Kā ziņo pats Microsoft, tad šis atjauninājums nāk ar pilnīgu jaunu grupu zvana funkcionalitāti, bet tajā pat laikā ir notikuši daži kļūdu labojumi, kas sevī ietver angļu valodas automātisko iestatīšanu par izvēles valodu, tāpat uz Android Skype versijas bija problēmas ar atslēgšanos un attēlu augšupielādi.

    Reklāma

    Pats personīgi Skype tiešām neesmu lietojis kādu laiku, kaut arī vēl pirms laika tas noteikti būtu pirmais rīks, kurš man asociētos ar attālināto saziņu. Interesanti, kādas pozīcijas šobrīd ieņem Microsoft Teams produkts un joprojām arī pats Skype. Tiesa Skype pandēmijas sākumā radīja veiksmīgu Meet Now risinājumu, kurš ļāva attālināti sazināties bez speciālas reģistrēšanās un programmas lejupielādes datorā.

    Kā ar mūsu lasītāju paradumiem, vai Skype jau ir kaut kur noglabāts putekļos vai tomēr joprojām tiek aktīvi izmantots ikdienā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    27.10.2020 14:49

    Saziņas programma Skype šajā laikā joprojām vēl ir aktīva un aktuāla

    Tiešām?

    Kursors.lv
    27.10.2020 15:18
    Reply to  Krotow

    Jā. Kāpēc ne?

    Krotow
    27.10.2020 16:44

    Tāpēc ka pēc novērotā praktiski visi čatotāji un pļāpas pārvākušies uz WhatsApp. Izņēmums var būt biznesa čati Microsoft Lync aka Skype for Business. Taču to es par Skype neuzskatu. Parastais Skype IMHO ir miris jau vismaz 2 gadus.

    Reklāma