Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype Meet Now ļauj veikt video zvanus bez programmas instalēšanas

    Jaunākie raksti

    Pēdējās nedēļas ir skaidrāk izkristalizējies, kuri video konferenču rīki ir bijuši piemērotāki attālināta darba nodrošināšanai. Viens no visdzirdamākajiem servisiem noteikti ir Zoom, kuram gan līdz seko dažādas drošības problēmas, bet nu Skype ir devis savu prettriecienu, lietotājiem piedāvājot Meet Now iespēju. Tā ir ērta iespēja izveidot video zvanu bez liekām darbībām.

    Jaunā Skype iespēja ļauj bez papildus reģistrācijas un Skype programmas lejupielādes datorā veikt video zvanus gan no Chrome, gan no Edge interneta pārlūkprogrammām. Kā norāda pati kompānija, tad saziņu iespējams uzsākt vien ar trim klkišķiem, bet praksē tie būs vismaz 5, tomēr kopumā patiešām nav nepieciešama nekāda reģistrācija. Veidotājam ir jāuzsāk konference, jāatļauj lietot kamera, un tālāk jau ir iespējams nosūtīt speciālo pievienošanās adresi jebkuram cilvēkam.

    Reklāma

    Papildus iespējams gan ierakstīt zvanu, gan dalīties ar savu ekrānu vai sarakstīties zvana laikā ar visiem tā dalībniekiem. Tiesa, nav norādīts lietotāju limita ierobežojums, kas bieži vien izrādās kritiskais faktors, analizējot kuri saziņas rīki noder noteiktos gadījumos. Patīkama lieta, ka atrodoties pašā zvana, visi iestatījumi ir latviski, kas noteikti var noderēt cilvēkiem, kuri ar angļu valodu ir uz “jūs”.

    Ja jūsu datorā jau ir uzstādīta atsevišķa Skype programma, tad arī no tās ir iespēja izvēlēties šo Meet Now opciju, kas tāpat ļaus jebkuram cilvēkam nosūtīt pieeju un viņam nebūs nepieciešama papildus reģistrācija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma