Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Meet tagad var uzprasīties uz jautājumu vienkārši paceļot roku

    Jaunākie raksti

    Digitālā etiķete videozvanos mūs visus sāka nodarbināt tad, kad darbs no mājām principā bija piespiedu kārtā. Viena no ierastām lietām bija digitālā rokas pacelšana tajos, lai norādītu uz dalībnieka vēlmi izteikties. Google Meet jaunākais atpazīšanas risinājums ļaus fiziski pacelt savu roku, lai tādējādi digitāli informētu pārējos.

    Kaut arī šī izklausās pēc ļoti nenozīmīgas un mazas funkcionalitātes, tomēr visu dienu nosēžot pie datora un esot videozvanos, neliela fiziska izkustēšanās var nākt tikai par labu. Jaunā iespēja ļauj kamerai atpazīt runātāja pacelto roku, tādējādi zvana laikā pārējiem norādot, ka dalībnieks vēlas izteikties, ieslēdzot digitālo roku Google Meet.

    Reklāma

    Kā norāda izstrādātāji, tad ieteicams roku nelikt pārāk tuvu sejai un ķermenim, bet ieturēt distanci, lai kamera ir spējīga to atpazīt. Šī iespēja nedarbosies, ja lietotājam būs izslēgta tīmekļa kamera. Tāpat Google ir strādājis pie tā, lai netiktu atpazītas aktīvas roku žestikulācijas, jo ir daļa cilvēku, kuriem tās ir ļoti izteiktas.

    Jauno paceltās rokas atpazīšanu nevarēs pārvaldīt administratori, bet to varēs atslēgt individuāli lietotāja ierīcē, ja tas liksies traucējoši. Iespējams, ka viena no situācijām varētu būt saistīta ar vēlmi fiziski pamāt attālinātā zvana beigās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma