Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” nākamgad slēgs savu “Microsoft Teams” konkurentu “Workplace”

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Meta” paziņojusi par plāniem atteikties no savas biznesa komunikācijas platformas, “Microsoft Teams”, “Zoom”, “Google Meet”, “Slack” konkurenta “Workplace”. Paredzēts, ka tuvāko divu gadu laikā šī rīka darbība tiks pakāpeniski pārtraukta.

    “Meta” pārstāve Ešlija Zendija apstiprināja, ka “Workplace” būs pieejams klientiem līdz 2025. gada 31. augustam. Pēc 2025. gada 1. septembra pakalpojums kļūs tikai lasāms un eksportējams līdz 2026. gada 1. jūnijam, kad piekļuve tiks pārtraukta un dati – dzēsti. Iepriekš šī platforma bija pazīstama kā “Facebook @ Work” un divus gadus izmantota iekšēji pirms publiskās izlaišanas 2016. gadā.

    Reklāma

    “Workplace” mērķis bija atvieglot saziņu starp uzņēmumu darbiniekiem. Darbības laikā risinājums piesaistīja arī dažus diezgan lielus klientus, kā “Spotify”, “Starbucks” un “Walmart”. Taču līdz ar pandēmijas sākumu platforma sāka saskarties ar pieaugošiem izaicinājumiem, kas lielākoties saistīti ar konkurentu parādīšanos, piemēram, “Microsoft Teams”.

    Nenosaukts avots aprakstījis “Meta” nākotnes plānus un minējis iemeslus, kāpēc nolemts pārtraukt “Workplace” darbību. Saskaņā ar šo ziņojumu “Meta” norāda, ka atsakās no platformas, lai varētu koncentrēties uz mākslīgo intelektu un metaversu, kas, pēc uzņēmuma domām, būtiski transformēs veidu, kā cilvēki strādās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Māris
    16.05.2024 14:25

    C’mon workplace ir pavisam kas cits nekā Teams!

    Krotow
    16.05.2024 16:10

    Metaversa ideja nomira jau 90-jos, kad atklājās ka runāt virtuāli ar 3D galvām ir pagalam ne tas.

    Reklāma