Web Analytics
More
    Reklāma

    NASA plāno palaist savu straumēšanas platformu, kas ļaus skatīties ar kosmosu saistītu saturu

    Jaunākie raksti

    NASA paziņojusi, ka šovasar plāno palaist savu straumēšanas platformu “NASA+”. Lai arī kosmosa aģentūra jau līdz šim tiešraidē ir straumējusi nozīmīgākās kosmosa misijas un citus svarīgus notikumus šajā jomā, jaunā platforma papildus piedāvās oriģinālfilmu sēriju kolekcijas, kas ļaus padziļinātāk iepazīties ar kosmosa nozari un tās noslēpumiem.

    Vismaz sākotnēji “NASA+” piedāvāto saturu varēs skatīties bez maksas, kā arī tajā nav paredzētas reklāmu pauzes. Jaunā platforma būs pieejama NASA mobilajā lietotnē “Android” un “iOS” ierīcēs, kā arī atrodama caur pārlūkprogrammām. NASA Komunikācijas biroja pārstāvis norāda, ka “NASA+” platforma palīdzēs labāk parādīt un izstāstīt to, kā NASA pēta nezināmo kosmosā un rada inovācijas cilvēces labā.

    Reklāma

    Paralēli šai platformai NASA strādā arī pie pilnībā citādas digitālās pieredzes sniegšanas. Konkrētāk, kosmosa aģentūra izstrādā jaunu mājaslapas un lietotņu veidolu, kas ļaus labāk pasniegt informāciju par NASA misijām, pētniecības projektiem, jaunumus par Mēness misiju programmu “Artemis” utt. NASA ir vairākas tīmekļa vietnes, kurās tiek rādīts saturs no dažādiem projektiem, programmām, taču to visu paredzēts padarīt vienuviet pieejamu. Pašreiz šis projekts ir beta versijā. Ja ir vēlme, jauno mājaslapu jau tagad var apskatīt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trx450
    30.07.2023 22:47

    Būs interesanti!
    Beidzot grafiskajā ziņā gatavi apgāz plakanās zemes teoriju

    bobis
    06.08.2023 10:47

    Vini nokaveja, papilnam sserialu un filmu par kosmosu, butu vini to izdomajusi jau pec otra pasaules kara.

    Reklāma