Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” 10. jūlijā prezentēs savus jaunos salokāmos viedtālruņus

    Jaunākie raksti

    Gada sākumā, 17. janvārī, norisinājās telekomunikāciju nozari iesildošais pasākums, kurā “Samsung” prezentēja “Galaxy S24” sērijas viedtālruņus. Taču tradicionāli otra lielā “Samsung” produktu prezentācija notiek vasarā, kad tiek servēti jaunie salokāmie tālruņi, kā arī viedpulksteņi un austiņas. Pēc pirmo baumu parādīšanās februārī beidzot zināms, kad norisināsies “Samsung” vasaras pasākums.

    Vairāki avoti, kā arī “Samsung” jaunumu izplatītājs “SamMobile” apstiprinājuši, ka “Samsung Unpacked” vasaras pasākums norisināsies 10. jūlijā. Tas ir krietni agrāk nekā citus gadus, kad prezentācija notika jūlija beigās vai augusta sākumā. Kas attiecas uz pasākuma norises vietu, ziņots, ka tā būs Parīze. Tā kā šajā pilsētā no 26. jūlija līdz 11. augustam notiks arī vasaras olimpiskās spēles, “Samsung” interesēs ir šo produktu prezentāciju sarīkot pirms tam.

    Reklāma


    Paredzams, ka “Samsung” savā vasaras pasākumā prezentēs “Galaxy Fold 6” un “Galaxy Flip 6” salokāmos viedtālruņus, “Galaxy Watch 7” viedpulksteņu sēriju, kā arī “Galaxy Ring” viedo gredzenu un, iespējams, arī “Galaxy S24 FE” fanu versijas viedtālruni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    27.04.2024 15:02

    tiek servēti jaunie salokāmie tālruņi, kā arī viedpulksteņi un austiņas – jau taisa salokāmus un apēdamus?))

    REALAIS
    27.04.2024 16:47

    Ak šitie lokanie krāni, ja?

    freelife
    27.04.2024 20:58

    Flip4 gāja uz urrā, protams, arī pateicoties dažādām akcijām. Tad lietotāji sāka aplauzties, jo vismaz 70…80% telefonu ar laiku atlīmējās rūpnīcas aizsargplēve. It kā nekas traģisks, bet neko nedarot, tas varēja novest pie ekrāna bojājuma, kā arī vismaz neradīja uzticību šim modelim. Līdz ar to Flip5 nepērk vispār. Totāls fail. Nez vai Samsung no tā ko mācīsies…

    Reklāma