Web Analytics
More
    Reklāma

    Viewsonic piedāvā pirmo oficāli Xbox konsolei paredzētu projektoru

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Viewsonic paziņojis, ka ir izlaidis pirmo projektoru, kas ir speciāli pielāgots un atzīts lietošanai kopā ar jaunākajām Xbox spēļu konsolēm.

    Protams, ar Xbox var saslēgt dažādus projektorus, taču Viewsonic X2-4K LED projektors ir saņēmis speciālu atzīmi no Microsoft – Designed for Xbox. Līdzīgas programmas un atzīmes esam redzējuši gan no Apple, gan citiem tehnoloģiju uzņēmumiem. Tas nozīmē, ka šis produkts ir kārtīgi pārbaudīts lietošanai ar konkrēto ierīci, nodrošinot kvalitatīvu un drošu izmantošanu, kā arī savu reizi papildu funkcionalitāti.

    Reklāma

    Jaunais Viewsonic projektors būs īpašs ar to, ka tas ir veidots ikoniskajās Xbox krāsās – melnajā un zaļajā. Līdz ar to tas ļoti labi saderēs ar Xbox Series X konsoli, vai nesen izziņoto Series S melno versiju. Projektors būs spējīgs attēlot 4K izšķirtspējas attēlu, tomēr tad atsvaidzes ātrums būs vien 60Hz. Ja lietotājs vēlēsies 120Hz vai 240Hz atsvaidzi, attiecīgi būs jāsamazina attēla izšķirtspēja.

    Vismaz pie specifikācijas ir norādīts, ka šis projektors būs spējīgs speciāli pielāgoties Xbox spēļu izšķirtspējai un atsvaidzes ātrumam, tomēr kā tas izpaudīsies praksē nav zināms. Šis modelis vairāk paredzēts  spēļu baudīšanai uz liela ekrāna, tāpēc tas ir salāgots ar Xbox spēļu koncolēm. Viewsonic X2-4K cena ir 1599 USD, un tas būs pieejams ASV jūlijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma