Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izziņo melnu Xbox Series S konsoli ar palielinātu ietilpību

    Jaunākie raksti

    Svētdienas vakarā norisinājās Xbox gaidāmo spēļu prezentācija Xbox Games Showcase 2023, un tās laikā tika izziņoti vairāki jaunumi, no kuriem viens ir melnas krāsas Xbox Series S spēļu konsole.

    Jaunā krāsojuma un ietilpības konsole tika izziņot starp vairākiem gaidāmo videospēļu reklāmas rullīšiem. Lielos vilcienos tā būs tā pati Series S spēļu konsole, kas tika izlaista jau 2020. gada novembrī, un, tuvojoties trīs gadu jubilejai, tā saņems pilnībā melnu krāsojumu un 1TB ietilpību.

    Reklāma

    Līdz šim Xbox Series S bija pieejama vienīgi baltā krāsā ar tādas pašas krāsas vadības pulti, kā arī 512GB ietilpību. Šī joprojām paliks cenas ziņā visai pieejama jaunās paaudzes Microsoft spēļu konsole, kur galveno vijoli spēlē jaudīgā Xbox Series X versija. Kā norādīja uzņēmuma pārstāvji, tad ir ticis palielināts šīs konsoles piegāžu skaits, lai apmierinātu pieprasījumu.

    Šīs ir pirmās izmaiņas, kuras saņēmušas jaunās paaudzes konsoles šajā gandrīz trīs gadu posmā. Jaunās konsoles cena būs 349 USD, kas ir par 50 dolāriem vairāk nekā baltā versija. Pavisam nesen Western Digital izziņoja ārēji pieslēdzamas atmiņas, ar kurām palielināt Xbox ietilpību, un šo karšu cenas ir sākot no 79.99 USD. Melnas krāsas Series S būs pieejama no 1. septembra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma