Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech izziņo jaunu aksesuāru līniju, kas īpaši paredzēta Apple Mac datoriem

    Jaunākie raksti

    Nedēļas vidū Logitech izziņojis jaunus datoru aksesuāru produktus, kuri tiks piedāvāti ar jaunā brenda Designed for Mac nosaukumu, kas nozīmē, ka tie būs īpaši paredzēti Apple datoru lietotājiem.

    Patiesībā jau tas vairāk ir mārketinga triks, jo dažādus ar Apple produktiem saderīgus akesuāris ir vieglāk pārdot, ja šāda informācija ir tieši norādīta. Nenosodīsim patērētājus. Viens no jaunā brenda produktiem būs mehāniskā klaviatūra MX Mechanical Mini for Mac, kas būs aprīkota ar zema profila slēdžiem, apgaismojumu un speciālajām pogām, kuras ir raksturīgas Apple klaviatūrām. Šī klaviatūra ir līdzīga jau šobrīd esošajai Logitech MX Mechanical Mini ar nelieliem pielāgojumiem.

    Reklāma

    Jaunie produkti tiks piedāvāti Apple lietotājiem aktuālās krāsas, kā Space Gray un Pale Gray, tātad pelēcīgie toņi. Kā norāda Logitech, šie aksesuāri ir īpaši testēti ar Apple Bluetooth savienojumu, lai tie ļoti labi sadarbotos ar šiem datoriem. Līdz ar to jaunie produkti nav aprīkoti ar vadu, kurš to ļautu saslēgt pa tiešo ar datoru. Mehāniskajai klaviatūrai komplektā varēs iegādāties MC Master 3S for Mac veidotu datorpeli, kas arī būs pieejama saistītajos toņos.

    MX Mechanical Mini for Mac izmēros būs nedaudz lielāka par Apple Magic Keyboard, kas nav aprīkota ar skaitļu bloku labajā pusē. Tās cena būs 149,99 USD, bet datorpele maksā 99 USD. Tāpat būs pieejama mazā izmēra klaviatūra Logitech K380 for Mac, kas maksās tikai 39,99 USD, un ergonomiskā datorpele Logitech Lift par 69,99 USD. Abas klaviatūras varēs savienot arī ar iPad un iPhone.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tītars
    30.09.2022 11:13

    Alternatīvas ir labas, bet novēlu veiksmi izkonkurēt Apple patīkamo klaviatūru un trackbar kas nebūs viegli.

    Rūdolfs Rancāns
    30.09.2022 13:16
    Reply to  Tītars

    trackpad vai touch bar? :D

    Name*
    30.09.2022 13:33

    Gan jau trackpad bija domāts.

    Last edited 1 year ago by Name*
    Tītars
    30.09.2022 16:42

    Jā, biju track pad domājis. Touch bar bija diezgan nelietojama fīča.

    KKTK
    30.09.2022 11:28

    Šitiem alternatīvajiem nav un nekad mūžā nebūs Touch ID ar ko autorizēties. Gribu redzēt to skaitu cilvēku, kas atteiksies no Touch ID par labu paroļu labināšanai uz mehāniskās klavieres.

    Krotow
    30.09.2022 13:41
    Reply to  KKTK

    Vai tad Touch ID pašā telefonā pazūd ja piesprauž ārējo klaviatūru? Kad jāautorizējas, spied uz pirksta nospieduma skanera telefonā.

    Reklāma