Web Analytics
More
    Reklāma

    Atrasts veids, kā Apple iPhone 14 Pro ieslēgt melnbaltu “always on” ekrānu

    Jaunākie raksti

    Jaunākais un tehniski labākais Apple iPhone 14 Pro viedtālruņa modelis pirmo reizi ir aprīkots ar vienmēr ieslēgtu (angliski always-on) ekrānu. Android lietotājiem pierasts, ka šis režīms ir melnbalts ekrāns, kurā viegli redzēt svarīgāko informāciju, tomēr Apple izvēlējies radīt krāsainu risinājumu, kas neapmierina visus lietotājus.

    Tie, kuri jau tikuši pie jaunā iPhone Pro modeļa, var pamēģināt šo funkcionalitāti un ātri sapratīs par ko ir runa, jo Apple vienmēr ieslēgtā ekrāna režīms vairāk atgādina Apple Watch viedpulksteņa risinājumu. Tajā ekrāna atsvaidze tiek samazināta līdz 1 Hz un ekrāns ir redzams tumšāks, taču tāds pats kā ikdienā, tikai patērējot mazāk baterijas. Tomēr daļa lietotāju nav apmierināta ar šādu risinājumu, tāpēc ka tas novērš pārāk daudz uzmanības.

    Taču lietotāju izdomai nav robežu, un, izmantojot operētājsistēmas iespējas, ir atrasts kāds apkārtceļš, lai ieslēgtu sākuma ekrānu melnbaltā režīmā. Tam būs nepieciešams izmantot īpašos Focus režīmus, un tā iespēju aptumšot ekrānu. Apple iPhone 14 Pro nepieciešams doties uz Settings – Focus – izvēlēties kādu no režīmiem – Options – Enable Dim Lock Screen. Pēc šo darbību veikšanas un Focus režīma ieslēgšanas, sākuma ekrāns paliks melnbalts, bet ar baltu krāsu būs redzams pulkstenis un sākuma ekrāna logrīki.

    Avots: 9TO5Mac

    Šeit gan jārēķinās, ka darbosies Focus režīma uzstādījumi, kas nozīmē, ka fona attēls, kad telefons atkal tiks paņemts rokā, būs izplūdis, un arī telefona paziņojumi pienāks retāk. Tas gan ir vairāk dizaina un gaumes jautājums. Tāpat pastāv iespēja vispār izslēgt vienmēr ieslēgto ekrānu, lai iPhone darbotos tāpat kā līdz šim.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    28.09.2022 08:57

    Droši vien veselas zinātnieku komandas pēta neapgūtās un neatklātās ifona iespējas, un laiku pa laikam atklāj ko jaunu. Cerams nākamie jaunumi sekos, gaidu ar nepacietību ..

    Biteme
    28.09.2022 09:04
    Reply to  Ivis

    Britu zinātnieki atklājuši, ka katrā aifonā ir android iekārta, kas simulē iOS darbību)

    WTF
    28.09.2022 10:00

    Kad būs ziņa par šo Samsung nemāku taisīt drošus telefonus?
    https://youtu.be/OfM0GqsIB6c

    Kursors.lv
    28.09.2022 10:57
    Reply to  WTF

    Domāju, ka šodien.

    Ivis
    28.09.2022 12:05
    Reply to  WTF

    Pasaules dižākie influenceri un youtuberi jau risina šo problēmu! Jau ir pirmie reālie risinājumi – ugunsdrošie maisi, kuros glabāt telefonus, ugunsdrošās bikses, tā ka chill!

    Biteme
    28.09.2022 13:09
    Reply to  Ivis

    Man šķiet, problēma jau atrisināta….no samsung, no worry.

    Last edited 1 year ago by Biteme
    Reklāma