Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple oktobra prezentācijā varētu tikt izziņoti jauni iPad modeļi, kā arī uzlaboti Mac datori

    Jaunākie raksti

    Burtiski pēc trim nedēļām varētu notikt pirmā Apple rudens produktu prezentācija, kurā uzņēmumam vajadzētu izziņot jaunos iPhone 14 modeļus. Vēl pēc mēneša tam varētu sekot oktobra pasākums, kurā tiktu prezentēti jauni iPad planšetdatori un Mac datori.

    Par šo ziņo Apple analītiķis Marks Gurmans (Mark Gurman), ka šajā reizē iPhone modeļi tiks izziņoti atsevišķi, nevis kā iepriekšējā gadā, kad pasākums notika oktobrī. Līdz ar to šajā reizē atsevišķi tiks izziņoti jaunie iPad Pro un parastā iPad modeļi. Jaudīgākais planšetdatora modelis varētu tikt aprīkots ar jauno M2 procesoru, kā arī turpināt izmantot mini-LED tehnoloģijas displeju, un tas joprojām būs pieejams divos izmēros – 11 un 12,9 collas.

    Lielākas izmaiņas varētu sagaidīt klasiskais iPad modelis, kas saņems mūsdienīgāku dizainu ar mazākām ekrāna apmalēm, padarot to acij tīkamāku un vizuāli dārgāku. Tāpat lietošanu uzlabos USB-C savienojums, jo līdz šim iPad joprojām jālādē caur Lightning pieslēgvietu. To darbinātu A14 Bionic procesors.

    Mazāk skaidrības ir ar Mac datoriem, tomēr varētu tikt izziņoti ar M2 procesoriem aprīkoti Mac mini un Mac Pro datori. Ja par Mac mini jautājumu nav, jo tas ir tāds Apple vidējās klases galda dators, un M2 procesora izmantošana ļautu tam veikt nepieciešamos darbus, tad Mac Pro sakarā tas liekas, kā neliels pārsteigums. Tieši šis modelis līdz šim ir bijusi uzņēmuma darbstacija, kurai būtu jābūt aprīkotai ar jaudīgākajiem procesoriem, kas šobrīd ir M1 Max un M1 Ultra.

    Taču eksperti uzskata, ka tieši Mac Pro versija ar M2 procesoru varētu noslēgt pilno visu datoru modeļu pāreju uz saviem ARM tehnoloģijas procesoriem. Tagad atliek vien gaidīt oktobri, lai pārbaudītu, kā baumas realizēsies praksē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma