Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmie testi starp M2 darbinātajiem MacBook Air un Pro datoriem uzrāda līdzīgu veiktspēju

    Jaunākie raksti

    Kaut arī iepriekš tika baumots, ka atjauninātais MacBook Air modelis ar M2 procesoru iepriekšpārdošanā nonāktu šīs nedēļas nogalē, tomēr tas noticis nedēļu agrāk, proti, 8. jūlijā. Pie klientiem tas nonāks no 15. jūlija, bet jau šobrīd ir pieejami pirmie veiktspējas salīdzinājumi ar 13 collu MacBook Pro.

    Arī šis nu jau par klasiskā un vecā dizaina dēvētais portatīvā datora modelis kā pirmais bija pieejams ar jaunāko Apple datoru procesoru M2. Līdz ar to tagad iespējams salīdzināt abu modeļu veiktspēju, jo tos darbina viens procesors. Kā liecina pirmie Geekbench testi, tad M2 MacBook Air viena kodola rezultāts bija 1899 punkti, bet kopējā jaudā 8965 punkti. Attiecīgi M2 MacBook Pro sasniedza 1919 punktus vienam kodolam, bet kopējā jauda pat zemāka – 8928. Protams, šie mērījumi katru reizi nedaudz atšķiras, jo pats tos esmu veicis.

    Līdz ar to tas apliecina, ka jaudas ziņā šie abi portatīvā datora modeļa ir ļoti līdzīgi. Šeit gan der atcerēties, ka MacBook Pro ir aprīkots ar ventilatoriem un nodrošina aktīvo dzesēšanu. Tā palīdzēs tajos brīžos, kad būs jāveic kāds datora resursu ietilpīgs darbs ilgākā laika periodā, lai dzesētu procesoru. Tāpat MacBook Pro bāzes modelis jau ir saņēmis M2 procesoru ar desmit grafiskajiem kodoliem, kamēr MacBook Air astoņus, kurus iespējams palielināt līdz desmit.

    Laikam jau šis tikai apliecina to, ka šādas konfigurācijas MacBook Pro datora modelis nebūs pārāk populārs, jo veicot papildu investīciju, varēs iegūt krietni jaudīgāku, lielāku un plašāk izmantojamu 14 collu MacBook Pro modeli.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma