Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunā iPad Pro pieliekamā tastatūra ir baterijas zaglis

    Jaunākie raksti

    Marta mēnesī Apple izziņoja atjauninātu iPad Pro versiju, kur lielākais pārsteigums bija ne pats planšetdators, bet jaunākais tās aksesuārs – tastatūra ar skārienpaliktni -, kas ļaus iPad ikdienā izmantot gandrīz tāpat kā portatīvo datoru. Jaunā klaviatūra pie klientiem sākusi nonākt pavisam nesen, un jau ir parādījušās pirmās problēmas ar baterijas patēriņu.

    Lietotāji Twitter platformā dalījušies ar savu negatīvo pieredzi, ka Magic Keyboard tastatūra, ar kuru iPad savienojas caur Bluetooth patērē pat 3% vien pēc 10 minūšu lietošanas, kā arī jau pēc 2h darba ar planšetdatoru, baterija ir kritusies par 25%. Lielākais uzsvars šeit ir tieši uz to, ka baterijas ietilpība strauji krīt tieši tad, kad iPad netiek lietots.

    Kā viens no cēloņiem tika minēts tas, ka tās varētu būt programmatūras problēma, jo produkts vēl ir ļoti jauns. Tomēr problēma novērota gan beta, gan oriģinālajās versijās, līdz ar to šis nevarētu būt īstais iemesls. Otra versija ir tāda, ka daļa tastatūru, kuras ir bojātas, tāpēc patēriņš ir tik augsts.

    Apple mājaslapā nav atrodama precīza informācija par klaviatūras enerģijas patēriņu, līdz ar to nevar veikt dziļāku analīzi, taču ir skaidrs, ka lai to darbinātu ir nepieciešams kāds resurss un baterijas zudums ir normāla lieta. Jautājums paliek par to, cik daudz, tāpēc šīm problēmām gribas pieiet ar nelielu kritikas devu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čombe
    15.05.2020 12:09

    Dzimtā tastatūra ar dzimtai raksturīgo apetīti)

    Reklāma