Web Analytics
More
    Reklāma

    Satechi radījis USB-C dokstaciju, kurā var ievietot arī SSD atmiņu

    Jaunākie raksti

    Datoru aksesuāru ražotājs Satechi ir radījis jaunu USB-C ārējo dokstaciju, kurā tagad var pievienot arī papildu SSD atmiņu, radot interesantu un noderīgu hibrīdierīci.

    Parasti šie adapteri pilda savu pamata funkciju, paplašinot iespēju pie portatīvā datora pieslēgt papildu ekrānus, USB atmiņas, SD kartes un citas lietas. Tagad Satechi ir gājis vēl vienu soli uz priekšu, piedāvājot iespēju šādā veidā pievienot arī SSD atmiņu. Tas nozīmē, ka ir iespējams kaut kur vēl glabāt informāciju, un tā lieliski varētu kalpot kā rezerves kopiju veidošanas punkts. Informācijas apmaiņas ātrumi USB 3.0 pieslēgvietās varēs sasniegt 5Gbps, kas nav tie lielākie, tomēr šī USB-C sistēma pamatā varētu kalpot kā informācijas glabātuve.

    Reklāma

    Protams, tā būs lieliski piemērota Apple MacBook sērijas portatīvajiem datoriem, kuri ir tikai aprīkoti ar USB-C pieslēgvietām, bet tāpat saderīgo ierīču sarakstā ir iPad Pro, Microsoft Surface iekārtas, Google un Samsung produktiem, kā arī Huawei Matebook portatīvais dators. Šis hibrīdveida adapteris būs aprīkots ar divām USB 3.0 pieslēgvietām, HDMI izeju, vienu USB-C portu un SSD atmiņas vietu. Tā diemžēl nebūs spējīga sadarboties ar Nvme tipa atmiņām. Satechi produkta cena ir 89,99 USD, un tas būs pieejams pelēkā un melnā krāsā.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma