Web Analytics
More
    Reklāma

    Satechi prezentējis lādētāju, kurā var uzlādēt līdz pat piecām Apple ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Šī gada CES 2021 izstādē Satechi prezentējis jaunu aksesuāru mobilo telefonu un planšetdatoru lietotājiem. Šis produkts tiek īpaši mērķēts Apple produktu lietotājiem. Tā ir uzlādes stacija, kura reizē varēs lādēt pat piecas ierīces.

    Jaunā Dock5 vairāku ierīču uzlādes stacija būs ietērpta aluminija korpusā, bet speciālie atdalītāji un lādētāja virsma būs pārklāta ar neslīdošu silikona pārklājumu. Atdalītājos būs iespējams ielikt četrus mobilos telefonus vai planšetdatorus, bet tā priekšā atradīsies bezvadu lādētājs, piemēram, derīgs AirPods austiņu uzlādei. Bezvadu uzlādes jauda būs 10W. Dock5 ir aprīkots ar divām USB-C pieslēgvietām, kas spēs nodrošināt 20W jaudu, kā arī divi USB-A porti ar jaudu 12W. Par notiekošo uzlādi ziņos LED indikatori lādētāja priekšā.

    Reklāma


    Vismaz Satechi reklāmas materiālos šī uzlādes stacija ir spējīga noturēt izmēros salīdzinoši lielo 12.9 collu iPad Pro planšetdatoru, norādot uz tā plašo pielietojumu. Protams, tam var pieslēgt arī citu ražotāju ierīces un lādēt tās visas reizē. Ja arī Dock5 neizceļas ar kādiem īpašiem tehnoloģiskajiem sasniegumiem, tad pluss noteikti ir tieši atšķirīgo pieslēgvietu skaits, jo papildus abiem USB formātiem, būs arī derīgs Qi bezvadu uzlādes standarts. Tiesa, šeit nav speciāli paredzēta vieta Apple Watch uzlādei, lai to pilnībā sauktu par “viss vienā” uzlādes punktu Apple produktiem.

    Avots: Satechi

    Dock5 vairāku ierīču uzlādes stacijas cena ir 59,99 USD un piegāde tiks uzsākta no 22. janvāra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma