Web Analytics
More
    Reklāma

    Video redzama iespējamā AirPods 3 bezvada austiņu versija

    Jaunākie raksti

    Jau 2020. gadā tika runāts un baumots par to, ka Apple plānos varētu būt izlaist jaunas AirPods bezvadu austiņus, bet tieši mazajā izmērā, bet iepriekšējā gada beigās mēs ieraudzījām over-ear tipa AirPods Max austiņas.

    Nākamās Apple austiņas nodēvētas par AirPods 3, jo tās sekos pirmās un otrās paaudzes klasiskajām austiņām, kuras nav aprīkotas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu, tāpēc AirPods Pro var skaitīt kā atsevišķu līniju. Tātad jaunās austiņas formas ziņā varētu līdzināties tieši Pro modelim, bet esot izmēros mazākām. Liels jautājums joprojām ir vai šīs austiņas saņems mīkstos uzgaļus vai nē. Attiecīgajā video ir parādīta versija bez tām. Iespējams, ka šāda mazāka forma ļautu tām labāk iegulties dažādas formas ausīs, kas joprojām ir liels izaicinājums ražotājiem.

    AirPods 3 joprojām nebūs aprīkotas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu, bet tās varētu būt aprīkotas ar jaunu H2 austiņu čipu, kā arī varētu tikt piedāvāta vēl viena krāsas izvēle, kas būtu Apple tumši pelēkais tonis Space Gray. Iespējams, ka jauno austiņu kārbiņu būtu varētu uzlādēt, izmantojot jauno MagSafe tehnoloģiju, nodrošinot iespēju paņemt enerģiju tieši no iPhone, kā jau tas ir pieejams, piemēram, Samsung telefoniem. Jaunās bezvadu austiņas varētu darboties 30 stundas, bet tas attiecīgi ar uzlādes kārbiņu.

    Cenas diapazons varētu būt līdzīgs šī brīža AirPods 2 cenai, vērtībai sasniedzot līdz 200 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Wilhelms
    11.01.2021 22:48

    Skan ļoti lieliski! Ļoti nepatīk silikona uzgaļi. Nu ne par ko neturas ausīs. Trokšņu slāpēšanai man ir Bose700, kas uzdevumu paveic vairāk nekā ideāli.

    Elektriķis
    12.01.2021 08:18
    Reply to  Wilhelms

    Man turās ausīs, līdz sāk kādas aktiviātes, piemēram noliecas lai paceltu nokritušu zīmuli, tad gan izkrīt.
    Galvenā sūdzība: nevaru parunāt ar Ābola austiņām ilgāk par 2 stundām, tās solīto 4 stundu vietā izlādējas ātrāk.
    Gaidu jaunās Bose, sportam domātās.

    Skābene
    12.01.2021 09:29

    Gļukainas tās ausis. Gan Gen2, gan Pro mēdz pazust skaņa vienā austiņā, kā arī mēdz būt tā, ka mūzika skan, bet telefona funkciju izmantojot skaņas nav. Problēmas ir gan ar Iphone, gan Samsung telefoniem. Palīdz tikai austiņu resets.

    Kursors.lv
    12.01.2021 09:55
    Reply to  Skābene

    Ja ierīce nedarbojas korekti, jānes uz remontu vai nomaiņu. Man saimniecībā ir AirPods un AirPods Pro, un šādas problēmas, šķiet, ne reizi neesmu novērojis. Proti, tā nav normāla to darbība.

    Jānis
    12.01.2021 10:04
    Reply to  Skābene

    Ar random skaņas pazušanu nav bijušas problēmas, bet bieži vien atverot kastīti, lai sāktu klausīties, es teiktu katrā trešajā reizē labā austiņa neskan ieliekot ausī.
    Risinājums – izņemt no auss, ielikt kastītē, aizvērt, atvērt un likt atpakaļ ausī un cerēt, ka šoreiz skanēs.
    Salīdzinoši izplatīta problēma ar pro austiņām, diemžēl…

    Skābene
    12.01.2021 13:50
    Reply to  Jānis

    Tā likšana atpakaļ nostrādā tikai 1 gadījumā no 3.
    Pārdevēs neko nemaina, ja pēc reseta viss iet, tad viss esot labi.
    Šis risinājums palīdz : https://support.apple.com/en-us/HT209463

    Reklāma