Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple AirPods Pro austiņu apskats (video)

    Jaunākie raksti

    Pirms laba laiciņa Niks Evalds bija sagatavojis labu Apple Homepod viedā skaļruņa video apskatu un toreiz ar prieku to publicējām arī Kursorā. Tagad Niks ir pastrādājis un video formātā izklāstījis savas domas par Apple AirPods Pro austiņām. Aicinu noskatīties arī šo video! Tāpat pie reizes vari izlasīt arī manu AirPods apskatu. Tajā pastāstīju, kāpēc man šīs austiņas tik ļoti iepatikās un pēc tam noveda arī pie AirPods Pro pirkuma.

    Reklāma


    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Anonīms
    04.05.2020 15:18

    no offense, bet kāda jēga apskatīt preci pēc ~6 mēnešiem? visi apskati, kas nepieciešami, lai izdarīt izvēli par preces iegādi jau sen ir iznākuši, un visi kas bija gatavi izterēt 200+ eur jau sen preci ir iegādājušies;
    jo latviešu valodā? liekas, ka visi kas lieto iphone un apple ekosistēmu angļu valodu saprot vismaz minumuma līmenī (lai skatītos tos apskatos, kas iznāk līdz ar/pirms preces iznākšanu)
    taisīt video taisīšanas pēc liekas nelietderīgi

    04.05.2020 18:55
    Reply to  Anonīms

    Top jūtūberi arī taisa šādus apskatus, tieši par produkta lietošanu pēc vairākiem mēnešiem, un ir skatītāju daļa, kuru tas interesē.
    https://www.youtube.com/watch?v=nxf41fMX_Y4

    Jānis
    05.05.2020 11:29

    Tādi video tiešām ir noderīgi, redzēt kā produkts ir padzīvojis pus gadu. Savukārt šī raksta gadījumā jeb precīzāk – šī video gadījumā, nav tas pats. Te ir apskats jaunam produktam, nekas netika minēts kā produkts ir nokalpojis X mēnešus. Vai baterija sāk slikti turēt pēc intensīvas lietošanas vairāku mēnešu garumā, vai silikona galiņi sāk krist nost vai vienalga kas cits.

    05.05.2020 22:52
    Reply to  Jānis

    Nav nekādu problēmu, ko pieminēt saistībā ar šī modeļa ilgtermiņa lietošanu (izmantoju kopš novembra).

    Pirmās paaudzes AirPods pēc 2.5 gadu lietošanas gan baterijas darbības laiks kļuvis diezgan švaks.

    Neviens
    06.07.2020 10:43
    Reply to  Anonīms

    Tieši daudzi izvēlas nogaidīt, kad cenas nokritas un tad pirkt pēdējo firmas modeli.

    Randoms
    04.05.2020 16:06

    Paķēru vācu Media Markt Jabra Elite 75T. Tieši bija atlaide titan krāsai (140€) Nezinu kādi ir airpodi, bet Jabra ir vnk WOOOW skaņa.

    trel
    04.05.2020 23:50

    Ilgi mocījos ar domu pirkt/nepirkt austiņas par šādu cenu.
    Sagaidīju iespēju un nopirku pa 193e. Vīlies produktā kā tādā neesmu. Strādā kā solīts. Ir arī basi un manuprāt ļoti laba skaņa.
    Par cenu gan neko labu nevaru pateikt. Neredzu, kas tajās austiņās var maksāt 259e šī brīža standartcenu. It īpaši ņemot vērā to, ka tas mikro akumulators visticamāk jūtami ātri parādīs savu nolietojumu un to nomainīt nevarēsi. Kaut kā 1100e par jaunāko iphone flagmani neliekas tik daudz kā tā summa ko prasa par šiem plastmasas sūdiņiem.
    Kāds ir skatījies par kādām summām Latvijā airpods vai airpods pro var iemainīt pret jaunām, ja nosūta uz remontu ar tekstu ” man ir ļoti slikts baterijas darbības laiks” ?
    Un apskatam nav ne vainas. Es personīgi nopirku austiņas pirms 2 mēnešiem. Kāds varbūt nopirks tikai vasaras beigās. Apskati ir noderīgi

    Attapos par vienīgo mīnusu – nepatīk tas, ka ir jāspiež austiņa. Tap risinājums liekas labāks ne tikai tāpēc, ka tur nav kam saplīst (atšķirībā no pogas), bet tas ir arī precīzāks. Diezgan bieži dubultklikšķis nesanāk. Kas būs, kad gadu būs paklikšķināts un sāks nolietoties? Cerams tā poga būs ilgmūžīga katrā austiņā.

    Jurčiks
    05.05.2020 08:50

    Vajadzētu vienu honest review par šīm austiņām. Lietoju aktīvi jau mēnesi, man personīgi labāk patika vecie, parastie airpods.

    Airpods Pro jau no atvēršanas brīža liekas tāds nepabeigts produkts – piemēram, battery case pēc sajūtām liekas lēts pēc uzbūves.

    Jāpiemin arī, ka uzvelkot kapuci vai cepuri, austiņās būs statiska skaņa kustoties, jo ārējie mikrofoni berzējas gar materiālu. Skrienot ļoti traucē.

    Skaņas kvalitāte, es teiktu, ir nedaudz labāka par parastajiem airpods, jo šīs ir plug in austiņas. Bet vai tā, ka pārsteidza? Nē.

    Kopumā tāds meh pirkums.

    Jānis
    05.05.2020 11:35

    Pirku austiņas pagājušā gadā, vienīgā kaitinošā problēma, ka citreiz labā austiņa neskan kad izņem ārā un sāc lietot. Tad atkal jāieliek atpakaļ kastītē un jāizņem pa jaunu. Tas tikai pa retai rezei notiek, ja pirmo ieliek kreiso austiņu, bet ja sāk ar labo tad viss strādā. Nedaudz liekas neadekvāti par 250€ tāda problēma.

    Vēl viena lieta, ka sportojot lēnām austiņas nāk ārā un ik pa laikam jāpaprava.

    ANC gan ir super fīča, lidmašīnās perfekti strādā.

    07.05.2020 10:38

    paldies par pārskatu, joprojām noderīgs!
    Kas zīmīgi, ka austiņas ir labas, bet mikrofons … nav pietiekami labs priekš paša apskata :)

    Reklāma