Web Analytics
More
    Reklāma

    CES 2021 konference tomēr notiks tiešsaistes režīmā

    Jaunākie raksti

    Kaut arī jūnija sākumā tehnoloģiju konferences CES rīkotāji vēl joprojām ziņoja, ka tā kā ierasts janvāra sākumā risināsies klātienē Lasvegasā, šis lēmums tomēr mainīts, un pēc 50 gadu ilguma tas norisināsies tiešsaistē.

    Sekojot līdz koronavīrusa izplatībai ASV, kur tā šobrīd ir izgājusi no rāmjiem, organizatori apzinās, ka nespēs nodrošināt attiecīgo drošību un dezinfekcijas pasākumus, lai uzņemtu vairāk nekā 100 000 interesentus, kuri izstādi apmeklē ik gadu. Tas šajā laikā noteikti nav vajadzīgs, jo arī par vakcīnas pieejamību ir pāragri runāt, un CES 2021 varētu kļūt par ļoti slimību veicinošu notikumu.

    Reklāma

    Tiešsaistes pasākumā plānots prezentēt dažādas ar 5G, mākslīgo intelektu, droniem, robotiem, autonomo braukšanu un dažādus citus risinājumus, jo organizācijai esot sakari un interesenti, kuri ierasto formātu var pārvērst lielā tiešsaistes konferencē. Gribētos domāt, ka vēl viens fiziska pasākuma atcelšanas iemesls ir tas, ka daudzi zināmi tehnoloģiju apskatnieki kā Markess Braunlijs jau iepriekš bija paziņojuši, ka nedosies uz CES 2021, pat ja tas patiešām notiktu.

    Tāpat Markess savā podkāstā izteica apgalvojumu, ka kompānija ir tīri veiksmīgi tikušas galā ar video un attālinātajām prezentācijām, pielāgojoties jaunajai situācijai, lai pilnībā mainītu šo veidu, kā tās tika organizētas līdz šim. Vienīgais mīnuss bija tas, ka uz vietas esot ir iespējams ierīci reāli aptaustīt, apskatīt un darboties ar to. Protams, tika izcelts Apple veikums WWDC2020 sakarā, kur netika apspēlēta kāda prezentācija uz skatuves video formātā, bet gan tikai veidota jauna pieeja, par produktiem runājot ar vienkāršu fonu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma