Web Analytics
More
    Reklāma

    Vērienīgais tehnoloģiju pasākums “CES” arī nākamgad norisināsies klātienē

    Jaunākie raksti

    CES” ir ikgadējs un vērienīgs tehnoloģiju pasākums, kas parasti norisinās pašā gada sākumā Lasvegasā. Šogad tas, vīrusa un citu apstākļu netraucēts, notika no 7. līdz 10. janvārim, pulcējot vairāk nekā 150 tūkstošus interesentu. Organizatori 50 gadus ilgo tradīciju par “CES” norisi mainīt nevēlas, tāpēc par spīti koronavīrusam pasākums arī nākamgad notiks klātienē.

    “CES” rīkotāji Patērētāju tehnoloģiju asociācija (The Consumer Technology Association – CTA) paziņojuši, ka arī 2021. gada janvārī grandiozais pasākums notiks klātienē Lasvegasas konferenču centrā. CTA norāda uz diviem būtiskiem aspektiem, kāpēc “CES 2021” nevēlas rīkot kā digitālu pasākumu. Pirmkārt, tieši uz to brīdi nolemts pabeigt ēkas teju miljarda ASV dolāru vērto paplašināšanu, kas “CES” dalībniekiem dos vēl plašākas iespējas izrādīt jaunākos tehnoloģiju sasniegumus. Otrkārt, “CES” vienmēr bijusi ne tikai tehnoloģiju izstāde, bet arī nozīmīga vieta, kur satikties mazumtirgotājiem, ražotājiem un uzņēmējiem.

    Reklāma

    Lai arī pasākums tiks rīkots klātienē, tā organizētāji sola ievērot virkni drošības pasākumu un iepazīstinājuši ar jaunu veselības politiku. Tā ietver, piemēram, regulāru telpu uzkopšanu un virsmu dezinfekciju. Noteikto divu metru distanci solīts nodrošināt ar plašākām pārvietošanās iespējām. Pēc iespējas tiks samazināta saskares virsmu esamība, piemēram, izmantojot mobilos maksājumus. Uz vietas pasākumā tiks piedāvāti medicīnas pakalpojumi un mērīta temperatūra. Arī par sejas masku lietošanu tiek domāts, taču pagaidām gan nav vienprātības, vai tās būtu nepieciešamas. Būtiski, ka CTA neko nav teikuši par apmeklētāju skaita samazināšanu, kas liek domāt, ka šajā ziņā no rīkotāju puses viss paliks pa vecam.

    Vienlaikus zināms, ka citi uzņēmumi jau sākuši atcelt lielās konferences, kas tika plānotas ap 2020. gada beigām. Piemēram, Blizzard atcēla novembrī plānoto pasākumu “BlizzCon”. Savukārt Microsoft paziņojis, ka līdz pat 2021. gada jūlijam visi pasākumi notiks vienīgi digitāli.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma