Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv dodas uz tehnoloģiju izstādi CES 2020

    Jaunākie raksti

    Šobrīd vēl esmu mājās – aktīvi meklēju vadus, lādētājus, pārejas, austiņas, zeķes un uzlādēju ārējos akumulatorus, lai rīt no paša rīta dotos uz lidostu, kur uzsākšu aptuveni diennakti ilgo ceļu uz Lasvegasu. Mums, tehnoloģiju gīkiem, šī krāšņā pilsēta katra gada sākumā kļūst par Meku, kas pulcē teju 200 000 cilvēkus, lai tie var pastāstīt un iepazīt pašas jaunākās tehnoloģijas. Es runāju par tehnoloģiju izstādi CES 2020, kuru Kursors.lv apmeklēs jau ceturto gadu.

    Ja visus iepriekšējos gadus šo pasākumu piedzīvot mums palīdzēja izstādes organizatori, tad šogad viss ir krietni citādāk. Mazo valstu mazo mediju atbalsta programma ir beigusies un šoreiz uz Lasvegasu došos ar ciešāk savilktu jostu un vienu vienīgu mugursomu. Paldies vēlos pateikt MSI, kas mums šoreiz nāk talkā un palīdz pavisam neizputēt! Vēlme būt starp pirmajiem, kas uzzina par visu jauno tehnoloģiju pasaulē un savām acīm to pieredzēt ir pārāk liela un es zinu, ka tikai tā varu vislabāk par pieredzēto pastāstīt arī jums.

    Reklāma

    Kursora galvenajā izvēlē jau ieliku un ar sarkanu iekrāsoju CES 2020 rakstu kategoriju un tur varēsi atrast visus karstākos jaunumus no izstādes. Tāpat centīšos sagatavot kādu video mūsu Youtube kanālam un publicēšu ierakstus/bildes Kursora Instagram kontā, kā arī savos privātajos soc. tīklu kontos (Instagram un Twitter). Pieseko un izdzīvo šo izstādi kopā ar mani!

    Kas man noteikti būtu jāredz CES 2020?

    Es speciāli izvēlējos Lasvegasā pavadīt pilnu nedēļu (un pāris naktis dzīvot visnotaļ šeidī motelī), jo tas ir traki milzīgs pasākums (>175k apmeklētāji, >4.5k izstādes dalībnieki) un vajag daudz laika, lai iepazītos ar visu interesanto. Tāpēc aicinu pie šī raksta komentāros padalīties ar tehnoloģijām, produktiem un uzņēmumiem, kuru stendus pavisam noteikti ir jāapmeklē.

    Šobrīd esmu kalendārā atzīmējis, ka plānoju apmeklēt MSI, AMD, Intel, Sony, Gigabyte un ASUS lielos mediju pasākumus, bet visa nedēļa paies vienā skriešanā pa nebeidzamiem stendiem un privātiem jaunumu apskates pasākumiem.

    Latvieši, atsaucieties!

    Kā jau ierasts, savos tehnoloģiskajos ārzemju ceļojumos vienmēr cenšos atrast arī latviešus. Pagājušajā CES 2019 izstādē es satiku Sonarworks un zinu, ka viņi tur būs arī šogad. Dalībnieku sarakstā uzrādās vēl arī otrs latviešu uzņēmums – OK Mobile, bet par tādu es dzirdu pirmo reizi. Būs jāizpēta. Tāpat, ja CES 2020 apmeklē kā vienkāršs interesents, droši padod ziņu.

    Kā man gāja CES 2019?

    Zemāk vari palūkoties video no pagājušā gada izstādes, kā arī palasīt blogā, kādi jauni produkti toreiz tika izziņoti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    05.01.2020 16:41

    Apsveicu! Sūtiet košļ… t.i. ziņas :D

    Reklāma