Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung vēlreiz iepazīstina ar viedo asistentu Ballie

    Jaunākie raksti

    Jau pirms četriem gadiem CES 2020 izstādes laikā Samsung prezentēja Ballie konceptu, kas ir viedais mājas asistents uz riteņiem un līdzinās bumbai. Tomēr reālu dienasgaismu tas neieraudzīja. Pēc četriem gadiem Samsung vēlreiz ir iepazīstinājis ar uzlabotu Ballie versiju, kas tagad aprīkota ar projektoru.

    Samsung Ballie ir ar mākslīgo intelektu aprīkots viedais asistents, kas var darboties gan kā projektors, gan pārvaldīt mājā esošās viedierīces un informēt tā īpašnieku. Šī ierīce ir dzeltenas krāsas bumba, kura patstāvīgi pārvietojas pa dzīvojamo telpu. Pa vidu tai atrodas neliels ekrāns, kas palīdz skenēt vidi, kā arī kalpo par projektora atvērumu.

    Reklāma

    Ballie mērķis ir kalpot par viedo mājas palīgu. Piemēram, ziņot par to, ko mājās dara suns, kad saimnieki ir izgājuši, un attiecīgi reaģēt. Tāpat Ballie darbojas kā vārteja, ļaujot pārvaldīt citus viedos mājas risinājums, piemēram, gaismas. Papildu tam šī ierīce var atspoguļot dažādas bildes un video, kā arī kalpot par datora projektoru un papildu ekrānu. Ballie būs spējīgs attēlu attēlot uz dažādām virsmām, ja vien tas būs iespējams.

    Arī pēc četru gadu darba, Samsung Ballie joprojām ir koncepta produkts bez konkrēta izlaišanas datuma un cenas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    16.01.2024 07:25

    Bixbie bija labāks!

    Reklāma