Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus rūpēs par akumulatoriem izziņo Optimized Charging

    Jaunākie raksti

    OnePlus izziņojis jaunu iespēju Optimized Charging, kas varētu nodrošināt ilgāku akumulatoru dzīvi. Patīkami, ka Optimized Charging nonāks pie jau esošajiem OnePlus viedtālruņiem ar programmatūra atjauninājumiem.

    Optimized Charging uzlabošot akumulatora dzīves ilgumu, pielāgojot lādēšanas iestatījumus. Optimized Charging sadarbosies ar viedtālrunī iebūvēto modinātājpulksteni – ja uzliksi viedtālruni naktī lādēties, tas sasniegs 80% uzlādi un uzlāde tad apstāsies. Tikai 100 minūtes pirms modinātāja zvana OnePlus atsāks uzlādi, sasniedzot 100%.

    Reklāma

    Tādējādi OnePlus plāno samazināt liekos akumulatora uzlādes ciklus, ko viedtālrunis sasniedz laikā, kad ir ilgi pieslēgts pie uzlādes vada. Lai arī izskatās, ka viedtālruņa akumulators ir visu laiku 100% pielādēts, tomēr fonā tas visu laiku tiek tērēts un atkal uzlādēts.

    Sākotnēji Optimized Charging nonāks pie OxygenOS beta testētājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agnis
    09.01.2020 10:11

    Lieliskā Sony ideja beidzot aiziet arī tālāk!

    Čiekurs
    09.01.2020 10:31
    Reply to  Agnis

    Es nesaprotu, kāpēc tā nav standarta prakse piedāvāt lietotājam akumulatora lādēšanas pielāgošanas iespējas, kas šķiet tikpat primāra kā ekrāna spilgtuma regulēšana. Tā vienīgi ražotājs audzē sev preču patēriņu, kas ir saprotams.

    Reklāma