Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmais Apple MacBook dators ar salokāmu displeju varētu parādīties pēc trīs gadiem

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļā nopietnākus apmērus ieraudzījušas baumas par ierīci ar salokāmo ekrānu no Apple. Runa ir hibrīdu iekārtu starp iPad un MacBook, kas būtu aprīkota ar 20 collu lielu salokāmo ekrānu.

    Šobrīd baumas jau min konkrētus produkta pieejamības datumus, jo tas masveida ražošanā varētu nonākt 2027. gadā. Ja Apple izlaidīs šādu produktu, tas būs liels izrāviens nozarē, jo pagaidām nav pieejamu pārāk daudz produktu šajā segmentā. Tomēr ļoti svarīgi ir tas, vai Apple piedāvās arī fiziskās klaviatūras ievades risinājumu.

    Šāda liela ekrāna iekārtā ērta informācijas ievade ir viens no svarīgākajiem nosacījumiem. Uzņēmuma jau iepriekš ir bijis izaicinājums ar skārienjutīgo vadību, kad MacBook Pro datori bija aprīkoti ar Touch Bar joslu. Apple gadījumā jauno hibrīdiekārtu darbinātu iPadOS operētājsistēma.

    Tāpat svarīgs faktors no lietošanas viedokļa ir šādas iekārtas darbība saliektā veidā. Tā varētu būt veiksmīga un ērta, jo tiktu iegūtu divi ekrāni ar 14 collām, saglabājot esošo Apple datoru malu attiecīgu 16:10. Līdz ar to varētu iegūt visai noderīgu risinājumu, bet to rādīs tikai laiks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma