Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple 30. oktobrī izziņos jaunus Mac datorus

    Jaunākie raksti

    Otrdienas vakarpusē Apple savā mājaslapā ievietojis informāciju, ka 30. oktobrī gaidāma kārtējā tehnoloģiju rudens produktu prezentācija. Visticamāk, ka tiks izziņoti jauni Mac datori.

    Šajā reizē prezentācija norisināsies pilnībā tiešsaistes režīmā, un uz vietas neatradīsies neviens mediju pārstāvis. Kas nozīmē, ka prezentācija jau ir ierakstīta iepriekš. Tāpat diezgan neraksturīgi ir tas, ka tā notiks vakarpusē pēc Kalifornijas laika, kad Latvijā būs jau 3.00 naktī uz otrdienu. Līdz ar to nesanāks sekot līdz pašai svaigākajai informāciju.

    Produktu prezentācijas nosaukums ir “Scary fast.”, kas varētu būt saistīts gan ar gaidāmajām Halovīnam svinībām 31. oktobrī, gan ar Apple Mac datoru jaudas palielināšanos. Tā kā šo mēnešu laikā baumas par Mac datoriem ir bijušas neskaidras, arī jaunā pasākuma nosaukums ir sajaucis gaisu un radījis daudz jautājumu.

    Viens no produktiem, kas tiek gaidīts, ir atjaunināts iMac viss vienā dators, jo tas tika izlaists 2021. gadā. Taču pēc šī skanīgā nosaukuma, iespējams, Apple gatavojas izziņot arī M3 procesoru un ar to pirmos darbinātos datorus. Pagaidām šīs visas ir spekulācijas, jo vēl nessen tika izziņots atjaunināts Mac Pro dators ar M2 Ultra procesoru, kā arī citi datoru modeļi šobrīd ir aprīkoti ar jaunākajiem procesoriem.

    Šī laikam būs retā reize, kad ir jāgaida pats pasākums un jāklausās izziņotā informācija, kas pie mums nonāks jau agrā otrdienas rītā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma